1 an de Parfumeria.ro & o surpriza

5.6.17

De cei de la Parfumeria v-am mai povestit pe blog cand i-am descoperit prima data si am luat primul parfum de la ei. Mi se pare un site serios, livrarea este rapida si produsele sunt originale, iar de-a lungul ultimelor luni am vazut niste oferte destul de bune pe site. Si cred ca pregatesc si cateva surprize pentru ca am vazut inclusiv Escentric Molecules printre noutatile lor.
 
Ultimul produs pe care il am de la ei este apa de toaleta Nina din colectia Les Belles de Nina. Nu este prima data cand Nina este in viata mea, chiar mi-era dor de starea pe care mi-o da. Cred ca v-am mai povestit cu ani in urma despre Nina - este o combinatie floral-fructata, usor dulceaga, genul de aroma care te face sa razi, dar sa te simti si bine in pielea ta. Eu o percep pe Nina ca fiind jucausa si o vad potrivita pentru orice varsta.


Luna asta cei de la Parfumeria aniverseaza un an si au pregatit 4 saptamani cu oferte speciale: intre 5 si 11 va fi Saptamana Ofertelor, intre 12 si 18 Saptamana Preturilor Mici si Transport Gratuit, intre 19 si 25 Saptamana Brandurilor, iar intre 26 si 30 Saptamana Bestsellurilor. In plus fiecare comanda plasata in perioada 05 - 30.06 va primi un card valoric cadou (10 lei la achizitie de 100 lei, 15 lei la 150 lei, 20 lei la 250 lei, 30 la 350 lei si 40 lei la cumparaturi de peste 351 lei). Cardurile se vor putea folosi in perioada 1.07 - 30.09 pentru o singura achizitie. Din cate am inteles vor avea si pe Facebook niste concursuri asa ca nu uitati sa ii urmariti aici daca nu o faceti deja.
 
Am pentru voi 4 vouchere de 40 lei (se vor putea folosi in perioada 1 iulie - 30 septembrie pentru o achizitie de minim 350 lei) - tot ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie este sa-mi spuneti in comentarii daca ati cumparat pana acum de la ei si care este parfumul pe care vi-l doriti cel mai mult in perioada asta. Va puteti inscrie pana pe 15 iunie si in weekendul 16 - 18 iunie o sa actualizez postarea cu cele 4 nume norocoase.

 
Ce parfumuri purtati in perioada asta? Eu nu sunt constanta cu nici un parfum, le schimb zilnic in functie de starea pe care o am. Inca imi place la nebunie Taj Sunset de la Escada, dar am intins mana des si dupa Flowerbomb de la Viktor&Rolf, dar si dupa Italian Summer Fig de la The Body Shop.

4 comentarii

  1. Nu am făcut cumpărături de la ei dar niciodată nu este prea târziu. Mi.ar plăcea un parfum Kenzo sau Lancome...La vie est belle ...
    Puup
    Profil facebook Andrei Laura Si Catalin

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu tot Italian Fig, YSL Black Opium, Elisabeth Arden Green Tea&Cucumber si si Burberry Britt, Astea le rotesc momentan

    RăspundețiȘtergere
  3. In perioada asta port parfumuri cat mai lejere, Green Tea si Sunflowers by E. Arden si Italian Summer Fig - The Body Shop. Nu mai sunt ce am fost odata cand purtam orientalele mele inclusiv vara. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa ma duc sa vad cum e Sunflowers, prea l-ati laudat in ultima vreme. :)

      Ștergere