Rasfatul de aseara cu Douglas si StarSkin

1.4.16

Atat de rare au fost in ultima perioada momentele in care am avut timp pentru mine incat am ajuns sa savurez fiecare clipa cand pot sa ma rup de tot si sa ma rasfat putin. Am observat ca atunci cand sunt extrem de obosita sau am avut o zi mai grea am tendinta sa intind mana dupa aceleasi produse si m-am gandit ca merita sa le dedic o postare, poate va dau si voua idei.


Despre produsele StarSkin v-am povestit anul trecut chiar inainte sa fie lansate si in Romania. Postarea cu pricina o gasiti aici si cred ca este una destul de lunga si clara, n-o sa insist mult pe detalii, gasiti acolo cam tot ce trebuie sa stiti. Intre timp StarSkin s-a lansat si in Romania si produsele se gasesc la Douglas, nu sunt tocmai ieftine, dar din punctul meu de vedere merita din plin.  

Mastile StarSkin mi se par, atunci cand vine vorba de ingrijirea tenului, o inovatie care va deveni cat de curand ceva obisnuit si chiar imi doresc sa mai incerc si altele de la ei. Dupa ce termin din mastile pe care le am deja in mod sigur o sa-mi satisfac si curiozitatea asta.


Despre produsele marca proprie Douglas n-am stiut foarte multe pana anul trecut, cand le-am acordat mai multa atentie si am descoperit gama Home Spa. Desi mi-au placut cateva produse din gama si cateva arome, n-am plecat cu nimic acasa pentru ca m-am gandit ca am prea multe. Dar cand ceva trebuie sa ajunga in viata ta universul isi face jocul si se intampla.

Si asa a ajuns spuma de baie Polynesian Dream (Kukui Oil & Noni Fruit) in viata mea. Daca va amintiti va spuneam ca duc dorul spumei de la Greenland si ca nu cred ca o sa gasesc ceva care sa-mi placa atat de mult ... ei bine, s-a intamplat. Spuma asta de dus este fenomenala, imi place tot la ea: textura, aroma, gradul de curatare si hidratare, sistemul de dozare. Tot ce pot sa va spun este ca vreau sa incerc si celelalte spume din gama Home Spa, dar asta clar va reveni in baia mea.

In serile cand vreau sa ma relaxez total folosesc si crema de corp din aceeasi gama (spuma lasa pielea extrem de hidratata, deci as putea sa sar peste pasul cu crema, dar cateodata imi place sa ma rasfat timp mai indelungat). Are o textura lejera, intra repede in piele, hidrateaza si miroase ... delicios. Nu este un miros gurmand, chiar daca am folosit cuvantul delicios, nici nu stiu cum as putea sa-l descriu ... mergeti intr-un magazin si vedeti cum e.


Ati incercat vreunul din aceste produse?

6 comentarii

  1. Nici eu nu stiam nimic despre ele. Bine de stiut si poate le incercam pe undeva. O mostra, ceva, un tester?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gasesti in Douglas pentru produsele lor, pentru cele de la StarSkin e cam greu tinand cont de ceea ce sunt.

      Ștergere
  2. Dupa ce am aflat de la tine despre ea, am folosit masca galbena Starskin... E intr adevar deosebita, de fapt un tratament de tip exfoliant chimic usor... Efect vizibil imediat ten luminos, curat, riduri estompate.. As vrea sa stiu mai multe despre celelalte variante.. Care ar fi cea mai potrivită pt DUPĂ exfoliere?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am incercat decat varianta hidratanta (am avut-o de cateva ori pana acum), este cea de mai sus, nu stiu cum sunt celelalte, desi ma tenteaza si pe mine.

      Ștergere