Perfect Pair #4

14.4.16

In ultima vreme am vazut ca sunt cateva produse pe care le folosesc adesea impreuna (desi fiecare dintre ele imi place si folosit singur) si m-am gandit ca ar fi bine sa fac o postare noua cu perechi de produse care merg de minune impreuna. De data asta am ales numai produse de machiaj, am o pereche pentru buze, una pentru ochi si alta pentru fata.

O sa incep cu produsele pentru buze si mai exact cu rujul Tender de la Melkior (il gasiti aici) si glossul LipFusion Infatuation (produsele de la Fusion Beauty le gasiti pe StrawberryNET) in nuanta Angelic. Despre rujurile de la Melkior v-am mai povestit, imi plac culorile si textura, insa am o problema cu mirosul (stiu ca unora le place, insa mie nu), dar nuanta Tender imi place mult asa ca incerc sa trec peste, mai ales ca glossul cu efect de marire al buzelor miroase nemaipomenit si taie tot trandafirul din rujul.


O alta combinatie de produse care imi place la nebunie este formata din doua rimeluri de la Lancome (nu va mai zic ca imi plac rimelurile de la Lancome, v-am mai spus ca din punctul meu de vedere sunt printre cele mai bune de pe piata - nu ma omor dupa multe dintre produsele lor, dar rimelurile merita banii): Definicils (de cand am inceput sa-l folosesc iar ma intreb ce o fi fost in mintea mea de l-am ignorat atata timp) si Grandiose. Efectul? Gene lungi, definite, curbate si cu volum, exact ceea ce caut.

Si daca tot v-am zis de ele, vreau sa va spun ca eu mereu le iau cand gasesc oferte bune on-line, de exemplu Definicils l-am luat la oferta cu mai putin de 60 lei (rar oferte d-astea, dar exista). Oricum am cautat si acum cateva oferte bune si va las aici linkuri catre siteurile pe care le-am gasit: Vivantis, Elefant, Aoro si StrawberryNET.


Produsele astea doua le-am lasat la urma, desi le-am folosit aproape zilnic in ultimele saptamani. E vorba de pudra Like a Doll Nude Skin Compact Powder SPF15 (eu am nuanta 002 - Sublime Nude) cu finish mat radios si pensula Maxi Face, ambele de la Pupa. Eu am folosit ani de zile numai pudre pulbere, asa ca imaginati-va cat imi place pudra asta de am ajuns sa le ignor pe celelalte pe care le am - nu incarca deloc, uniformizeaza si da un aspect sanatos tenului. Despre pensula v-am povestit zilele trecute, nu are sens sa ma repet.


Voi aveti perechi de produse preferate pe care le folositi des?

Trimiteți un comentariu