Hydraderm Cellular Energy de la Guinot

14.4.16

Imbatranirea pielii este un proces absolut normal cu care avem de-a face toate/ toti la un moment dat, insa sunt si factori externi care afecteaza modul in care pielea noastra arata de-a lungul timpului si multe alte lucruri de care trebuie sa tinem cont. Nu prea avem cum sa ne luptam cu timpul, insa putem sa ne ajutam cu un regim de viata sanatos, dar si cu ultimele inovatii stiintifice si despre asta vreau sa va povestesc astazi - despre Hydraderm Cellular Energy, noua tehnologie cu ionizare dinamica de la Guerlain, care ofera solutii revolutionare anti-aging, furnizeaza energie celulelor pielii, stimuland renegerarea.

Noul aparat Hydraderm Cellular Energy este cea mai noua tehnologie de reintinerire a tenului de la Guinot si poate fi o alternativa la medicina estetica, care de multe ori poate fi extrem de costisitoare, dar si dureroasa. Aparatul ofera doua tratamente de regenerare: Cellular Energy Jeunesse ce ofera regenerare vizibila prin stimularea activitatii celulare si Cellular Energy Lift ce are efect de lifting instant, actionand prin stimularea musculaturii faciale.


Evenimentul de lansare a avut loc la centrul Silhouette din Dorobanti, iar ideea din jurul lansarii a fost energizarea si sursele de unde ne luam energia. Mie mi-a atras atentia coltul plin de energie si culoare pe care l-au amenajat pentru eveniment asa ca am vrut sa vi-l arat si voua.

Mi-a placut mult Cynthia Lambert, International Trainer si Manager & Educational Manager Guinot, dar din pacate nu prea am auzit ce-a povestit pentru ca a fost destul de aglomerat, multa lume a fost interesata de aceasta noua lansare. Tot ce-am retinut a fost ca Hydraderm Cellular Energy este o alternativa non-invaziva la medicina estetica, ca exista o multime de avantaje si ca efectele sunt exceptionale.

O sa va si spun daca este sau nu asa pentru ca am primit un voucher in cadrul centrelor Silhouette pentru un tratament Cellular Energy Jeunesse si probabil ca in 2-3 saptamani o sa-mi fac o programare si o sa va pot spune mai multe despre ce presupune si daca este sau nu asa minunat precum suna. Ce-am vazut si ce-am citit pare destul de interesant, asa ca sunt chiar curioasa. Pretul tratamentelor porneste de la 60-65 euro in functie de tip si durata, iar noul aparat se gaseste in saloanele partenere Top Line.


Cum vi se pare noul aparat de la Guinot? V-ar tenta un tratament Hydraderm Cellular Energy?

Trimiteți un comentariu