ARTDECO Beauty Meets Fashion by Talbot Runhof

29.4.16

Sunt branduri pe care nu le cunosc aproape deloc si nici nu ma tenteaza si sunt branduri pe care nu le cunosc, dar mi-au starnit intotdeauna curiozitatea. ARTDECO face parte din a doua categorie, mereu m-am uitat la produsele lor on-line si cand ajungeam prin Douglas, dar niciodata n-am facut pasul sa si cumpar ceva si sa incerc. Cand am primit invitatia de a participa la lansarea colectiei de primavara/ vara 2016 am acceptat fara sa stau pe ganduri pentru ca mi s-a parut ocazia ideala sa aflu mai multe despre produse si despre brand.
ARTDECO a colaborat cu Talbot Runhof pentru primavara/ vara 2016 si asa au luat nastere produsele din colectia asta. Ceea ce au dorit a fost un strop de culoare, dar si produse purtabile care sa ne aduca zambetul pe buze dupa o iarna gri. Johnny Talbot si Adrian Runhof se ghideaza dupa un crez interesant "it's all about knowing where to shop", iar ARTDECO stie exact ce face, nu degeaba e lider pe piata de make-up in Germania, asa ca au ales imaginea perfecta pentru aceasta colectie - frumoasa Marella Agnelli

Colectia cuprinde farduri de ochi, o paleta magnetica cu un design foarte frumos floral, rujuri mate, glossuri Hydra Lip Booster, rimel, oje, un aplicator si refilluri cu farduri pulbere. Le puteti vedea mai bine aici, la noi in magazine au ajuns majoritatea produselor (din cate am observat eu lipseste oja deschisa la culoare si aplicatorul cu refilluri). 

Am incercat sa fac cateva poze in magazin ca sa vedeti in realitate produsele si sa va faceti o idee mai buna in caz ca va intereseaza ceva. Blushul este o nebunie, extrem de pigmentat, o combinatie de culori care se potriveste oricarei nuante de ten, rimelul are o perie flexibila din cauciuc si un gramaj mare (15 ml) si mi s-a parut extrem de tentant, rujurile mate mi s-au parut foarte interesante, dar nici Hydra Lip Booster nu sunt de ignorat - sunt doua nuante in colectie: somon si rosu. Fardurile au atat finish mat, cat si sidefat (3 si 3 daca nu ma insel, insa in colectia permanenta sunt mai multe finishuri), iar ojele au culori perfecte pentru perioada asta.


Mi-a facut placere sa-l ascult pe Macedonio Bezerra, International Make-up Artist ARTDECO,  povestind despre istoria ARTDECO, dar si despre viziunea lui asupra machiajului. Intr-o perioada nebuna in care toata lumea cauta perfectiunea si vrea sa schimbe tot mi s-a parut reconfortant sa aud pe cineva care spune ca nu cauta sa schimbe fizionomii, ci vrea sa scoate in evidenta ce are fiecare mai frumos.

A fost intrebat cum se pot acoperi cearcanele inchise la culoare si mi-a placut mult raspunsul lui inainte de a da un sfat concret. O sa incerc sa sintetizez ideea pentru ca e prea mult de scris. A zis ca daca sunt cearcane foarte vizibile si inchise la culoare el nu incearca niciodata sa le acopere in totalitate, in proportie de 60% i se pare mai mult decat ok. In schimb cauta sa puna accent pe ce e frumos in zona aia - poate culoarea ochilor, poate forma sau poate sprancenele, lucreaza la ele si atrage atentia asupra a ceea ce e frumos si cearcanele raman usor corectate si fac parte din intregul natural si frumos. 


M-am uitat si la celelalte produse ARTDECO si mi s-a parut extrem de interesanta baza de machiaj pentru ochi, din cate am inteles este unul din produsele care se vand cel mai bine, blushurile aveau niste culori superbe si pretul mai mult decat rezonabil pentru produse profesionale (39 lei), n-am avut timp sa ma uit cu atentie la fonduri de ten si concealere, dar cand ajung in Douglas si am ceva timp la dispozitie o sa le studiez mai bine.

Ati incercat produsele ARTDECO? Aveti vreo recomandare? Va intereseaza ceva din noua colectie?

6 comentarii

  1. Buna!Folosesc fardurile lor,imi plac f mult.Poti alege orice nuanta si sunt ok ca pret.Nuantele noi sunt foarte vii♡

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cunosc produsele, dar ambalajul imi place enorm .
    Camelia, iti doresc de acum un Paste fericit alaturi de cei dragi .
    Sa ai parte de zile minunate si oameni frumosi, te pup .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru gandurile bune, sper ca ai avut si tu zile frumoase care te-au bucurat. :)

      Ștergere
  3. Dorințe, dorințe, dorințe...

    RăspundețiȘtergere