Cele mai folosite pensule Real Techniques

23.4.16


De-a lungul timpului v-am povestit multe despre pensule, v-am si spus pe care le folosesc cel mai des, care imi plac cel mai mult si ce recomand, insa lucrurile se mai si schimba ... si asta s-a intamplat si in cazul meu in ultimele luni, asa ca m-am gandit sa va povestesc astazi care sunt in momentul asta cele mai folosite pensule Real Techniques dintre cele pe care le am.

Duo-Fiber Face Brush (se gaseste in anumite seturi, eu am doua si le folosesc cum nimeresc) a stat mult timp degeaba pana m-am gandit eu ca s-ar putea sa fie pensula ideala pentru a finisa machiajul fetei. Prin urmare cand am timp sa ma machiez mai atent si folosesc bronzer/ contur, blush si iluminator la final blenduiesc totul usor cu pensula asta si rezultatul final e foarte misto.

Expert Face Brush inca este preferata mea cand vine vorba de aplicarea fondului de ten, desi sunt zile cand o folosesc si pe cea de la Zoeva sau pe cea 3DHD (de care v-am povestit in urma cu ceva vreme). Imi place forma, imi place cum aplica produsele, e usor de manuit, e foarte misto, ce sa zic mai mult. Daca nu va multumeste nici o pensula pentru fond de ten incercati-o si pe asta.

Setting Brush nu o sa va mire ca a ajuns in postarea asta, stiti deja cat imi place, o folosesc atat pentru aplicarea corectorului/ iluminatorului pe zona de sub ochi, cat si cu pudra de fixare tot pe aceasta zona. Am trei pensule de acest fel si le folosesc aproape zilnic (daca ma machiez clar pensula asta e folosita).

Angled Highlighter Brush o folosesc pentru iluminatoarele foarte pigmentate atunci cand vreau o aplicare precisa, insa poate fi la fel de bine folosita pentru conturul nasului sau pentru aplicarea pudrei pe anumite zone (in special pe zona de sub ochi).

Fan Brush este ultima pensula de care vreau sa va povestesc tocmai pentru ca nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult. O folosesc tot pentru aplicarea iluminatorului si am ajuns sa intind mana dupa ea extrem de des, desi n-as fi zis asta cand m-am decis sa comand setul Sculpting. Ma asteptam sa folosesc mai mult pensula pentru contur si nu e deloc asa.

Daca tot v-am povestit de pensulele Real Techniques sa va spun si ca pe iHerb e o oferta cu 20% reducere la toate pensulele RT (inclusiv Bold Metals - care mie personal nu-mi plac), dar si la produsele EcoTools, Mineral Fusion si Pacifica - le puteti vedea aici pe toate. Daca sunteti la inceput cu pensulele si nu aveti nici buget mare va recomand sa va uitati la oferta asta de care v-am spus pe Facebook, merita din plin - 5 pensule cu mai putin de 60 lei.

Care sunt pensulele pe care voi le folositi cel mai des de la Real Techniques?

3 comentarii

  1. Duo Fiber Face Brush o am si eu insa inca nu i-am gasit o intrebuintare... Cand am luat-o speram sa fie mai densa :)
    Iar Expert Face Brush este favorita mea pentru fond de ten si pentru conturul cremos al fetei, merge de minune cu corectorul inchis de la Glazel visage, care are o textura f solida, insa aceasta parca "il topeste" :)

    Te pup si te citesc cu drag :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu m-am gandit sa folosesc Expert Face Brush pentru contur, merci de idee. Ma bucur ca iti place ce scriu. :)

      Ștergere
  2. Mi-am luat si eu doar 3 pensule de la Iherb real tehniques si sunt tare multumit. Sper ca in scurt timp sa imi mai cumpar. Poate reusesc sa achizitionez un set!

    RăspundețiȘtergere