7 intr-o saptamana #65

30.4.16


Scriu astazi postarea cu care v-am obisnuit duminica pentru ca o sa iau o pauza de cateva zile de la blog (si, sper eu, de la tot ce inseamna mediul on-line) si pentru ca vreau sa va urez sa aveti zile linistite si pline de pace alaturi de cei dragi voua. Sa faceti exact ceea ce va mangaie sufletul, sa fiti cu oamenii pe care ii doriti langa voi, sa va bucurati de fiecare clipa si sa zambiti ... cu gura, cu ochii, cu inima.

Saptamana mea a fost buna, dar de-abia am asteptat sa vina zilele astea libere si sa ma rup de tot. Luni am primit de la Pupa un colet cu noutati si de-abia astept sa incerc produsele. Sunt extrem de curioasa in privinta celor pentru ingrijirea tenului, glossurile imi plac la nebunie, rimelul are o perie tare interesanta, iar blushul are o culoare de vis. Produsele pentru corp le-am incercat deja, dar nu zic nimic acum, o sa va povestesc mai multe in curand. Nu e nimic in coletul asta despre care sa zic ca nu-mi place, ceea ce e minunat.

Dupa problemele de saptamana trecuta cu calculatorul m-am decis sa fac curatenie printre date si am dat de doua poze care mi-au starnit o gramada de amintiri. Prima este de anul trecut cand am fost in Viena si am ajuns in niste locuri pe care nu le stiam desi am fost in Austria de mai multe ori pana acum. Imaginea Vienei vazuta de sus mi-a placut la nebunie, dar imi si aduce aminte de cei dragi mie si chiar mi-e dor de nepoatele mele, sper sa reusesc in toamna sa ajung macar un weekend sa le vad. Cealalta poza nu are nevoie de cuvinte, laba este a Almei, insa reprezinta legatura mea cu cainii si nu simt nevoia sa dau explicatii. Insa stiu ca multe dintre voi au inteles deja ceea ce vreau sa spun.

V-am povestit ieri de evenimentul ARTDECO organizat impreuna cu cei de la Douglas, dar am uitat sa va arat candy barul si am zis ca e pacat. Nu stiu sa va spun daca dulciurile au fost bune pentru ca nu le-am gustat, dar imi place la nebunie sa admir astfel de opere si m-am gandit ca poate si voua va place sa vedeti asa ceva. Am pregatit un cadou pentru o fetita care a venit pe lume de curand si i-am facut si o litera pentru camera ei, mi-a placut mult ce-a iesit, nu sunt la prima isprava de genul asta, dar parca asta imi place cel mai mult din toate pe care le-am facut pana acum.

Solaris mi-a facut o surpriza placuta si a trimis o sacosa plina cu chestii delicioase si sanatoase, tocmai bune pentru perioada asta, mai ales ca eu n-am treaba nici cu cozonacul, nici cu pasca si cu altele de gen. Insa ma tenteaza sa fac niste briose sanatoase, asa ca am cu ce. Am pregatit si eu la randul meu niste cadouri de Paste si nu putea sa lipseasca ciocolata de la Milka. Cred ca v-am mai spus pe blog ca Milka este ... Milka. Pe mine in general ciocolata ma lasa rece, mai ales daca are ceva prin ea (ceva ala fiind orice), insa Milka cu Oreo e prea buna ca sa nu o ofer cadou si celor dragi.

Ma opresc aici, am cateva drumuri de facut astazi si dupa aia urmeaza doar relaxare. Sa ne fie bine!

12 comentarii

  1. Paste Fericit , Camelia !
    Cu mult drag.
    Arina

    RăspundețiȘtergere
  2. Paște fericit și plin de liniște!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sper ca ai avut si tu parte de zile si oameni frumosi.

      Ștergere
  3. Sarbatori fericite! Apropo am cautat ieri (in Sambata Mare) prin Kaufland după Milka cu Oreo mi s-a facut pofta si pica pe ea si n-am vazut-o in magazinul in care-am cautat-o.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Mega Image si Carrefour gasesti sigur, daca ai pe langa tine.

      Ștergere
  4. Sărbători fericite și zile relaxante în continuare, să fie cât mai frumoase!
    Îmi place la nebunie să răscolesc printre poze, îmi trezesc amintiri frumoase și fac des asta mai ales în zile/perioade proaste. Viena văzută de sus e de vis!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca anul trecut a fost prima data cand am vazut Viena cu alti ochi si mi-a placut mult. :)

      Ștergere