De Craciun ... de la mine pentru mine

14.12.22

Am tot scris despre cadouri si despre ce putem sa alegem pentru cei dragi noua, dar am uitat o categorie importanta: propria persoana. Mie imi place sa fac cadouri si sa le aleg si impachetez cu grija, imi place si sa primesc surprize de la oamenii apropiati mie, dar imi place in egala masura sa imi fac singura cadouri si sa ma rasfat cu produse pe care mi le doresc. 

Si despre asta vreau sa va povestesc astazi, despre ce mi-am luat eu ultima data de la Notino - sper sa va ajute si ca inspiratie, dar si sa va dea un imbold sa nu uitati de propria persoana si de micile bucurii care ne fac viata mai frumoasa. Am prins niste oferte bune, asa cum gasesc mereu pe site, asa ca mi-am luat cateva produse care sa ma bucure.

Imi plac mult miniaturile de parfumuri si cand am vazut Beauty Christmas Deluxe Discovery Box pe site am pus 2 variante direct in cos, dar pana sa finalizez eu comanda nu mai era disponibila decat o varianta, asa ca din 2 am doar una - Fragrant Bestsellers for Everyone care vine cu 3 mini parfumuri. Inca o gasiti pe site la un pret decent zic eu, desi nu asa bun ca cel pe care l-am prins eu.

Maison Margela REPLICA Jazz Club are 7 ml si este barbatesc, dar eu l-am purtat in ultimele zile cand a fost foarte frig si imi cam place - e o combinatie de tutun, rom, vanilie, lemn si piele care pe mine se dezvolta foarte frumos. Celalalt parfum pentru mine este Narciso Rodriguez Ambree care vine intr-o sticluta de 7,5 ml si de care eram foarte curioasa pentru ca varianta Poudree imi place mult. E floral, pudrat, cu note de ambra, nu m-am bucurat de el inca asa cum trebuie, asa ca nu pot sa emit o parere clara la momentul asta.

Cea de-a treia aroma din cutie (setul vine intr-o cutie neagra eleganta si este foarte potrivit pentru a fi oferit ca si cadou) este apa de toaleta Boss Bottled, sticla de 5 ml este o replica a variantei full size. E o aroma lemnoasa, fructata, vanilata cu note condimentate.

Din colectia Caught in the Nude de la Nails Inc mi-am luat Mykonos Beach, o nuanta de nude superba pe care intentionez sa o combin cu Santa Monica Beach din aceeasi colectie pe care o am de prin vara, ma tenta si Turks and Caicos Beach, dar in final am ramas la varianta asta. De la Essence mi-am luat un exfoliant de buze de tip baton, Cookies for Santa, care este ieftin si care poate fi punct de plecare pentru un set cadou femei gandit pentru rasfatul buzelor - am luat inca 2 pentru niste prietene care vor fi primi exact un astfel de cadou.

Desi nu aveam nevoie de o alta lumanare am prins o super oferta la Atelier de Bougies de la DW Home pe care o am si imi place la nebunie, asa ca am pus-o direct in cos. E o combinatie dulce si gurmanda de vanilie, nucsoara si zahar care face casa sa miroasa delicios si cand am vazut ce reducere are n-am mai stat pe ganduri.

Ultimele 2 produse pe care mi le-am facut cadou sunt 2 produse pentru ingrijirea tenului: Glow Deep Serum Rice + Arbutin de la Beauty of Joseon si TW-Real Bifida Ampoule de la Isntree. Primul contine 2% arbutin, iar cel de-al doilea este pe baza de fermenti si de-abia astept sa le incerc sa vad cum sunt.

Cei de la Notino au si optiune de gift card pe site si poate fi o idee de cadou foarte buna daca nu stiti ce sa alegeti pentru cineva, dar vreti sa faceti o bucurie sau daca nu mai aveti timp de cautat/ gandit. Valoarea poate variata in functie de bugetul vostru si puteti personaliza voucherul direct pe site si sa lasati un mesaj scurt care sa il insoteasca. Eu nu m-as supara deloc sa primesc un astfel de cadou, iar la ce wishlist am pe site ... gasesc imediat ceva de luat.

Si acum va intreb: voi ce v-ati facut cadou ultima data?

2 comentarii

  1. Unul dintre ultimele cadouri, desi a fost cumparat in 2 sesiuni de cumparaturi, au fost calendarele de Advent de la Balea Men si Alverde. Chiar imi doream de vreo 6 ani asemenea lucrusoare, iar calendarul de la Balea e chiar inspirat pentru ambele genuri, pe putin 70 - 80% dintre produse sunt foarte generale.

    RăspundețiȘtergere