7 intr-o saptamana #377

24.12.22

Saptamana asta a fost una in care imi propusesem o gramada de lucruri pe care n-am avut timp sa le fac pana acum sau pe care le-am tot amanat sau pe care mi-am dorit sa le fac doar pe final de an, dar o viroza mi-a dat peste cap toate planurile, asa ca am renuntat la ce aveam in minte si am facut ce mi-a cerut organismul. Sau cel putin am incercat pentru ca unele lucruri tot a trebuit sa le fac, asa ca multe seri au fost cu filme si cu relaxare.

Am incercat cateva produse pe care le-am cumparat recent, am primit si cateva chestii noi la care nu ma asteptam si care m-au bucurat mult. Am avut grija sa ma hidratez cum trebuie si sa fiu si mai atenta la pielea mea si nevoile ei pentru ca raceala si-a spus cuvantul si mi-am simtit pielea extrem de uscata, buzele si nasul iritate si tot asa. Dar m-am limitat la produse cu ingrediente calmante si emoliente pentru nu era cazul sa imi fortez pielea si mai mult.

Desi mi-am luat cateva ceaiuri cu arome pentru perioada asta tot la ciocolata calda am poftit, asa ca asta a fost prezenta in fiecare zi din saptamana asta si probabil vom continua tot asa. Eu o folosesc pe cea de la Secretele Ramonei si am mai gasit una alba de la Green Sugar care ne place, o fac cu lapte de migdale si adaug sirop (fara zahar) cu arome - ultima descoperire e unul cu bezele care da un gust super bun. Iar decoratiunile fac totul mai vesel si eu chiar vreau sa nu uitam de partea asta.

Serile sunt cel mai placut moment pentru mine: la caldura sub patura, lumina difuza in casa, cate o lumanare aprinsa in casa care sa parfumeze tot si multe momente de liniste. Mi-a fost dor de asta si ma ajuta sa ma incarc cu energia pe care o vreau.

Mie imi place sa impachetez cadourile si sa le dau o nota personala, e ceva ce-am facut intotdeauna si lipsa de idei nu duc, dar anul asta nu prea mi-a ars (raceala/ viroza ce-o fi mi-a dat niste dureri de cap de am zis ca nu e adevarat) asa ca am tras de mine gandindu-ma la cei care le vor primi. Unele le-am dus personal, iar altele le-am trimis prin curier, iar pentru cei foarte apropiati urmeaza surprizele ...

Mi-am dorit foarte tare sa petrec o zi cu mama, sa iesim sa ne plimbam, sa mergem in magazine si la asta n-am vrut sa renunt chiar daca starea mea fizica nu a fost cea mai buna. Nu am facut tot ce-am vrut, dar ne-am petrecut cateva ore impreuna, am fost la Primark si am facut cateva cumparaturi - v-am spus parerea mea pe Instagram despre magazin si marfa lor, nu am inteles niciodata nebunia cu magazinul asta. Sunt cateva chestii basic care merita, in rest ... ce e si prin alte magazine si materialele nu sunt cine stie ce.

Va doresc ce-mi doresc si mie: liniste, pace, sanatate, oamenii dragi alaturi, clipe cu bucurie si cu multa zambete, sa primiti surprizele pe care vi le doriti (sau pe care nu stiti inca ca vi le doriti), sa fie totul asa cum e bine pentru voi si sa va incarcati cu energie buna.

 
Sa avem zile frumoase!

4 comentarii

  1. Sarbatori cu liniste si bucurii, Camelia si sa ne citim cu bine si anul care vine. Si eu imi facusem o lista de bifat in decembrie, nu mi-au iesit toate dar e ok, mi-am promis ca anul care vine sa nu mai trag de mine si de ceilalti, sa invat sa fiu si spectator nu doar organizator de evenimente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inteleg perfect ce zici, nici mie nu mi-au iesit multe luna asta, ma simt si foarte obosita, chiar am de gand sa fac lucrurile altfel din ianuarie.

      Ștergere
  2. Am reusit sa ajung si eu in Primark ca tot stau aproape de el si era pacat. L-am apreciat pentru colectia Disney, Harry Potter si mi-am luat pijamale cu pisicile aristocrate si bambi, paturica bambi, agenda, pix, perna Harry Potter. La astea au meritat preturile, in rest par a fi cu Jumbo, Pepco si Sinsay.

    RăspundețiȘtergere