7 intr-o saptamana #376

18.12.22

A fost o saptamana plina, ultima mea saptamana oficiala de munca pe anul asta (desi mai am vreo 2 ore treaba si maine, ma consider deja in vacanta), aglomerata si cu multe lucruri de facut, asa ca am simtit mereu ca mai e ceva de rezolvat. M-a chinuit si o durere de gat, asa ca parca totul s-a miscat mult mai greu si a trebuit sa depun si mai mult efort. Dar bine ca a trecut si ca urmeaza zile mult mai linistite.

Nu am avut cand sa vad ce e prin oras si cum e decorat, sper totusi sa ajung zilele urmatoare, dar nu e o prioritate pentru mine (daca imi iese bine, daca nu asta e, am lucruri pe care vreau sa le fac care conteaza mai mult). Ar trebui sa mai ajung si prin vreo cateva magazine, ramane sa vad cum si cand reusesc sa fac asta.

Am inceput saptamana cu o surpriza de la Garnier, 2 produse pentru par cu ovaz si au venit insotite de o lumanare de la Zara, Wild Bamboo, care miroase foarte bine si m-a facut sa zambesc. Am gasit la Kaufland calendarul Advent cu ceaiuri de la English Tea Shop la 11 lei si ceva si am luat unul pentru ca are cateva arome interesante, specifice sarbatorilor. De-abia astept sa le descopar in zilele urmatoare.

M-am uitat la produsele de machiaj pe care le am si am incercat sa-mi dau seama ce am folosit cel mai des anul asta si astea-s castigatoarele. Mi-am dat seama ca vreau sa ma bucur de ceea ce am si ca nu prea mai am dorinte in privinta asta, doar cate un moft pe care poate o sa mi-l satisfac. 

Chestia asta cu cumparaturile e una general valabila, am de gand sa imi iau ce stiu ca am nevoie si imi place si doar ce mi se pare cu adevarat interesant dintre ce noutati apar. Tratamentul asta de la Londa din gama Fiber Infusion imi place mult si il folosesc periodic de cativa ani buni, asa ca am profitat de oferta de aici si am luat varianta la 750 ml la 75 lei (ultima data am dat peste 50 lei pe 200 ml).

Sfarsitul de saptamana a venit cu multe cadouri de la prieteni, dar si de la firme cu care am lucrat de-a lungul timpului - m-a facut sa zambesc surpriza de la Ensana Hotels pentru ca m-am uitat saptamana asta pe cateva poze de la Sovata si dupa aia am primit un dar de la ei.

Mi-am petrecut timp mult saptamana asta cu blanoasele mele pentru ca au avut nevoie de atentie (nu o sa intru in detalii), cand ma uit la pozele cu Alma de acum imi dau seama cat a imbatranit (si ea este cea mai tanara dintre cateii mei) si cum trece timpul. Probabil ca la un moment dat o sa abordez subiectul catei batrani si ce inseamna asta, dar nu simt sa o fac acum.

Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Obositoare, încă nu știu ce cadouri de Crăciun sa fac și ma paște și o răceală!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe mine m-a lovit o raceala/ viroza deci stiu cum e. Sanatate si inspiratie!

      Ștergere