7 intr-o saptamana #374

4.12.22

Nu stiu cum a fost pentru voi sfarsitul asta de toamna, dar pe mine zilele libere si programul foarte incarcat din ultima perioada m-au scos cumva din joc (desi am sperat ca se va intampla exact opusul) si in multe zile nu prea am fost cu mintea unde trebuia. Cred ca s-au adunat multe si cumva asta e rezultatul.

Mi-a ramas gandul la cele 2 lumanari pe care le-am mirosit saptamana trecuta la Zara Home (Gingerbread si Salted Caramel - ultima este cea mai reusita aroma cu caramel sarat pe care am mirosit-o in ultimii ani si ea este favorita mea) si m-am intors sa le iau, desi nu aveam nevoie de alte lumanari. A fost o mica bucurie pentru ca am muncit mult anul asta si serile de iarna imi place sa le petrec cu arome de genul asta.

Magazinul Zara Home din Parklake e decorat foarte frumos si mi-a placut ca mirosul (fata de anii trecuti) nu este atat de puternic incat sa te lesine. Au o gramada de decoratiuni dragute si diferite fata de alte magazine, nu ajung eu des la ei in magazin, dar cand o fac imi place sa ma uit si sa vad ce mai au nou.

Printre micile mele placeri de saptamana asta: o ciocolata neagra belgiana cu cocoa nibs pe care am primit-o cadou si cateva produse noi de ingrijire pe care am inceput sa le folosesc. Crema de ochi de la Isdin are un aplicator extrem de interesant si imi place la nebunie, v-am spus si pe Instagram despre ea pentru ca am vrut sa o incercati si voi si am facut un giveaway. Atat pe Instagram, cat si pe Facebook sunt in desfasurare 2 giveawayuri care se termina azi, fiecare cu 24 de produse, e felul meu de a face la randul meu o bucurie.

Vineri nu a fost cea mai buna zi a mea, m-am trezit cu o starea ciudata, insa am avut programare la El Studio la pensat si la a treia sedinta de epilare cu laser si nu aveam cum sa o ratez pentru ca rezultatele sunt spectaculoase, intentionez sa revin cu mai multe detalii despre tehnologia asta si ce a facut concret pentru mine. 

Insa am vrut sa va spun ca inca mai e valabila oferta promotionala cu 450 lei/ sedinta full body, un pret extrem de bun si dupa ce am vazut ce face va recomand cu toata increderea sa incercati daca va tenteaza - pentru mine intra in top 3 lucruri pe care le-am facut anul asta pentru mine (aici gasiti detalii daca vreti sa incepeti). La locatia lor din Titulescu, unde merg eu la epilat, au si un magazin unde gasiti multe produse misto si cu oferte bune.

Sfarsitul de saptamana a fost cu timp pentru suflet, cu clipe de relaxare si liniste, cu lucruri care imi plac si care imi bucura sufletul, a fost exact asa cum am vrut sa fie si mi-a prins bine pentru ca perioada asta nu e deloc usoara si de multe ori mi se pare ca trag de mine sa fac tot ce mi-am propus. Am citit, am baut multe cesti de ceai, m-am bucurat de lumanari parfumate si de produse care sunt un adevarat rasfat pentru piele.

Saptamana asta am si un highlight (nu am mai avut de mult unul) si este o surpriza pe care am primit-o ieri dimineata: calendarul Advent de la The Body Shop. Este primul calendar pe care il am de la The Body Shop si sunt chiar curioasa sa vad ce selectie de produse contine, spre norocul meu nu m-am uitat la nici un unboxing si nu stiu ce o sa gasesc inauntru.


Cum a fost sfarsitul de noiembrie pentru voi? Cu ce ganduri ati inceput iarna?

6 comentarii

  1. Si la mine s-a acumulat multa oboseala , sper ca de sarbatori sa ma odihnesc ceva mai mult , sa ma bucur de aceasta iarna ! nu am reusit sa-mi comand niciun advent calendar , pe care mi le-as fi dorit sunt cam scumpe si am alte prioritati acum . Trebuie cumva sa ne relaxam un pic ( stiu ca e greu , la mine agenda e plina toata luna ) , dar TREBUIE , pentru ca nu o sa mai dam randament , ne epuizam fizic si psihic , ..si stau cateodata si ma intreb de ce si pentru ce ? Altfel , sa incercam sa ne bucuram de zilele ce vor urma , luandu-le asa cum sunt !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si la mine e greu, dar incerc. Nu m-am simtit de mult asa de obosita.

      Ștergere
  2. Zilele acestea libere au fost bine venite ,m-am bucurat de 3 zile de relaxare la Băile Felix și mi-au prins tare bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost un sfârșit de lună bun, mă bucur că a plouat și am început iarna cu bucurie, speranță și recunoștință🙏😇

    RăspundețiȘtergere