Noutati pentru toamna/ iarna de la Essence

11.11.21

Daca luna trecuta va povesteam despre ce a lansat Catrice nou pentru toamna/ iarna, astazi vreau sa va arat cateva produse de la Essence pentru ca si ei au multe noutati si am primit cateva produse in urma cu cateva saptamani. Pe unele le-am incercat, pe altele le-am pastrat pentru un giveaway, asa ca daca va intereseaza ce e nou, cum mi se par produsele incercate si alte detalii despre asta va povestesc astazi. Produsele se gasesc deja in magazine, dar si on-line (cateva sunt disponibile doar on-line) aici, aici si aici, iar preturile sunt - asa cum stiti - mai mult decat accesibile.

Gama Hello, Good Stuff!, gama cu produse ce au cel putin 90% ingrediente naturale, s-a imbogatit cu mai multe produse, eu am primit doua dintre ele. Cica Face Cream este un produs care merita incercat pentru ca are un pret mic (pana in 20 lei) si are o formula simpla, dar interesanta (centella asiatica, glicerina, fermenti si alte chestii bune pentru piele), nu contine alcool, silicon si nici ulei, iar parfumul este ultimul pe lista (as fi preferat sa nu existe, dar e intr-o cantitate foarte mica). Are o textura extrem de misto, intra repede in piele si face exact ce promite: hidrateaza si calmeaza, iar faptul ca este in tub (si nu in borcan) mi se pare extrem de misto.

Sleeping Mask cu lavanda clar nu este pe lista mea de produse de incercat pentru ca eu nu tolerez uleiuri esentiale pe ten (si nici nu le recomand, asa cum am mai spus cu multe alte ocazii) - ce pot sa va spun este ca are o textura de gel, nu contine alcool (insa parfumul de lavanda este foarte puternic) si hidrateaza asa cum promite: am incercat-o ca masca pentru maini, daca tot am primit-o (formula este pe baza de glicerina si squalane), insa nu ma incanta pentru ca daca duc mana la fata incep sa-mi lacrimeze imediat ochii. Am vazut ca mai este o varianta verde cu apa de castravete, insa nu am vazut formula si nu stiu ce sa va spun despre ea.

Fondul de ten Fresh & Fit mi-a atras atentia datorita formulei, un hibrid intre un produs de machiaj si unul de ingrijire a tenului, asa ca am zis sa-l incerc si sa vad cum e, mai ales ca mi-ati spus unele dintre voi pe Instagram ca vreti mai multe informatii dupa ce il incerc - formula contine vitamina E, B5 si niacinamide, insa are si alcool si parfum (asa ca eu nu l-as folosi zilnic, dar este o parere personala bazata pe ce tolereaza pielea mea si ce stiu ca imi face si nu imi face bine). Arata foarte bine pe ten, rezista ore bune si nu se fixeaza in zonele cu probleme - acoperirea se poate construi si nu incarca tenul, mi se pare chiar ca il mentine hidratat si cu un aspect sanatos.

Rimelul Double Trouble are o perie cu doua tipuri de peri si am fost extrem de curioasa sa il incerc pentru ca nu prea am experimentat cu rimelurile de la Essence pana acum - imi place mult si iti permite sa aplici mai multe straturi si sa te joci cu el, fara sa incarce, efectul dorit fiind strict la latitudinea ta in functie de cum folosesti peria: defineste, alungeste si ofera volum, asa ca tinand cont de pretul pe care il are nu stiu ce sa ii ceri. Nu este cel mai cel, insa este un rimel ieftin si bun, care face exact ceea ce promite.

Nu ar fi trebuit sa incerc produsele astea pentru ca am deja mult prea multe produse nude pentru buze, dar curiozitatea a fost mult mai puternica decat mine si am cedat. Am vrut sa vad cum mi se vor parea niste produse care costa pana in 15 lei, mai ales ca produsele de ingrijire a buzelor de la Essence sunt chiar misto - o sa fiu scurta: merita din plin incercate, mai ales daca sunteti mari iubitoare de nuante nude, dar vreti niste formule care sa nu usuce si care sa si faca ceva pentru buze.

Hydrating Nude este foarte cremos, se aplica usor si arata foarte bine pe buze - nuanta de mai jos este 302 Heavenly (sunt 3 nuante in total), iar formula este pe baza de unt de shea si ulei de castor. Creioanele Soft & Precise sunt in jur de 5-6 lei (chiar si mai ieftine daca le gasiti la oferta) si sunt exact ce trebuie sa fie, nuanta din poza este 203 My Advice, aceeasi nuanta ca cea a rujului Cool Collagen. Rujurile din gama Cool Collagen au un efect usor racoritor si promit ca maresc optic buzele (senzatia de buze care pisca e reala si de intensitate medie, as zice - buzele par mai pline, insa nu este ceva dramatic), vin in 5 nuante, sunt foarte pigmentate si au acid hialuronic in formula. Daca aveti un buget limitat merita sa le treceti pe lista de cumparaturi pentru ca ofera exact ce promit.

Astea 3 produse de mai jos nu le-am incercat pentru ca le-am pastrat pentru un giveaway: paleta I like to MAUVE it, MAUVE it! are niste nuante foarte frumoase si potrivite pentru toamna/ iarna, rimelul Lash Princess promite gene curbate si cu volum, iar balsamul de buze Peppermint Glow (cu ulei de menta) intensifica culoarea naturala a buzelor deoarece reactioneaza la pH-ul pielii. Daca vreti sa le incercati o sa urmeze in curand un giveaway pe Facebook, trebuie doar sa imi fac timp sa aduc tot ce-am strans pana cum si sa fac poze.

After Shape Brow Roller mi se pare un concept foarte interesant si l-am si folosit: este un gel transparent care se aplica la cateva minute dupa pensare pentru a calma si hidrata pielea. Are o formula pe baza de acid hialuronic, aloe vera si panthenol si vine cu un aplicator metalic, foarte util si chiar imi place mult. 

Nu am apucat sa incerc cele 2 produse pentru unghii: Protecting Toe Nail Base Coat cu ulei de tea tree si oja Shine Last & Go! (nuanta 81 Call Me Rusty) si nici crema pentru picioare cu sare de mare, unt de shea si panthenol, insa vreau sa vad cum sunt si daca imi plac o sa vi le arat pe Instagram probabil daca vreti sa stiti mai multe despre ele.

Voi folositi produse de la Essence? Ce va tenteaza din ce-au lansat in ultima perioada?

4 comentarii