Clinic Way de la Dr Irena Eris

23.11.21

Nu este prima data cand va povestesc pe blog despre brandul polonez premium Dr Irena Eris si sunt sigura ca nici ultima pentru ca pana acum mi-a placut tot ce-am incercat de la ei si mai sunt produse care ma atrag si pe care as vrea sa le incerc pe viitor. Povestea cu brandul asta a inceput prin intermediul celor de la Douglas cand mi-au trimis 2 produse din gama Aquality - serul cu acid poliglutamic mi-a placut la nebunie si chiar il vreau din nou, insa astazi vreau sa va povestesc despre o alta gama.

Clinic Way este o gama antirid ce promite o piele mai neteda si mai ferma, cu un aspect mai tanar si mai sanatos si este targetata pentru o categorie de varsta mai inaintata, insa eu nu cred in categoriile astea, ci in formule si ingrediente. Am incercat 3 produse din gama asta: crema de ochi pe care am primit-o cadou in urma cu ceva vreme, crema cu protectie solara si capsulele revitalizante. Pe ultimele 2 le-am comandat de la Spring Farma cand au avut o oferta foarte misto: am platit crema cu SPF si am primit cadou cutia cu 30 capsule care in mod normal costa in jur de 150 lei. Le-am folosit in ultimele luni si am vrut sa va povestesc despre ele pentru ca imi plac la nebunie si preturile nu sunt deloc exagerate, mai ales cand sunt oferte.

Crema cu SPF50 a fost o reala surpriza pentru mine pentru ca pielea mea a tolerat-o extrem de bine, pot sa o folosesc fara probleme si in jurul ochilor, chiar si cand ma duc la sala si transpir. Textura este usoara, nu lasa pelicula alba pe fata, formula contine 5 filtre sintetice si are parfum pe ultima pozitie pe lista (insa nu se simte si pe mine, care am sensibilitate, nu m-a deranjat deloc). Este mult mai misto decat multe alte produse asemanatoare de pe piata cu preturi mult mai mari si chiar este un produs pe care eu o sa-l mai cumpar pentru ca imi place mult si mi se pare extrem de potrivit pentru a ajuta si cu poluarea la care suntem expusi zilnic.

Capsulele mi se par un mod foarte practic si interesant atunci cand vine vorba de ingrijire si s-au dovedit extrem de utile cand am fost plecata - formula este una destul de simpla cu putine ingrediente si cu parfum (pe ultima pozitie), imi plac si imi simt tenul foarte neted cand le folosesc, dar nu pot sa zic ca m-au impresionat in vreun fel.

Crema pentru ochi (sunt doua variante disponibile, asta pe care o am eu e varianta mai potenta dintre ele) mi-a placut de la prima folosire si ochii mei o tolereaza foarte bine, formula nu contine deloc parfum, lucru care ma bucura extrem de tare. Are niste ingrediente bune si contine si peptide, e un produs care mie imi place mult, insa daca aveti pielea mai uscata in zona ochilor s-ar putea sa nu fie cea mai indicata pentru ca nu are multi emolienti. Eu am folosit-o dimineata si se absoarbe imediat in piele, efectul fiind unul usor luminos si zona pare mai odihnita (in limita posibilului, nu poate sa faca minuni nici o crema).

Ati incercat vreun produs de la Dr Irena Eris? Aveti vreun produs preferat pe care sa mi-l recomandati?

8 comentarii

  1. Capsulele nu mi-au placut pentru ten din cauza parfumului, in schimb le-am folosit pentru decolteu si maini .
    Crema pentru ochi imi place mult , am cealalta varianta.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine nu m-a deranjat asa rau, dar am observat ca in ultima vreme tolerez mai usor produsele cu putin parfum.

      Ștergere
  2. si eu folosesc capsulele . mie imi plac mult , imi place cum lasa tenul dupa !!

    RăspundețiȘtergere
  3. Se găsesc și la farmacia Catena, am primit eu doua mostre generoase de 25ml fiecare, tot din gama Clinic Way,crema antirid de noapte pentru 50+ ani... Desigur, nici eu nu am o problema cu vârsta căreia se adresează dar eram curioasa dacă le-ai folosit și cum ți se par. 😀

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat decat produsele astea din postare, cremele sunt la borcan si eu evit ambalajele de genul asta atunci cand pot.

      Ștergere