Sa vorbim despre ... ceai cu gheata, Genius de la Emag & viata on-line

7.7.21

Aveam programata o postare pentru astazi, insa nu am simtit ca e ziua sa o public sau mai degraba am simtit ca vreau sa scriu, ca vreau sa vorbesc cu voi, ca vreau sa va spun despre niste lucruri, ca vreau sa stiu si parerea voastra. Si in timp ce faceam pozele de mai jos (pentru ca vreau sa va povestesc de ce am optat pana la urma pentru Genius de la Emag, desi detest reclama cu geniul albastru) mi-am dat seama de presiunea pe care o pun eu pe mine si pe care o pun in general oamenii care se expun intr-un fel sau altul in mediul online.

De la ce-am plecat? De la unghiile mele care nu arata tocmai bine in momentul asta, mai aveam si niste semne de la o dermatita de contact pe langa (ca doar nu era sa nu lase stresul din ultimele saptamani niste urme semne pe mine) si piele uscata, desi am folosit mai devreme niste produse pentru maini. Si m-am gandit cat de rau ne afecteaza "perfectiunea" asta din mediul on-line si cum ajungem sa ne stabilim niste standarde atat de inalte si sa ne judecam dupa niste lucruri normale pe care le ducem la un nivel de penibil doar pentru ca trebuie sa arate bine.

Nici nu stiu daca vreau sa scriu fraza urmatoare, dar o sa o fac totusi .. babuta mea blanoasa a fost extrem de rau si au fost nopti cand a stat cu scutec, a trebuit sa o spal de mai multe ori pe zi, am stat cu mainile in urina, am folosit multe solutii de dezinfectare si toate astea au lasat semne pe mine, si chiar daca stiu bine cine sunt si care e viata mea tot mi-am pus probleme daca sa postez o poza in care unghiile mele nu sunt facute si mana arata intr-un fel care nu ma avantajeaza. Si nu despre mine e vorba, ci despre povestile alea pe care nu le stim despre oamenii din on-line, dar pe care ne permitem sa ii judecam si sa le dam sfaturi gratuite si nesolicitate cand habar nu avem ce se intampla cu adevarat in viata oamenilor alora.

Si nu o sa fiu ipocrita sa spun ca mie imi place tot ce se intampla in mediul on-line (de fapt sunt atat de multe lucruri care ma calca pe nervi, dar pe care nu le las sa ma afecteze si atatia oameni care se vand pe un pachet de biscuiti si o rochie, insa mi s-a intamplat de multe ori in ultimul an sa ma intreb daca locul meu mai e in mediul asta), ci vreau sa va spun ca ar fi mult mai bine pentru noi toti sa nu mai fim atat de rai si sa ne varsam frustrarea si nemultumirile pe oameni care ne sunt la indemana. O sa ma opresc aici cu subiectul asta, dar daca simtiti ca aveti ceva de spus despre asta astept si parerea voastra in comentarii.

Sa revenim la ... ceaiuri, ca de fapt despre asta voiam sa va povestesc. Luna trecuta mi-am facut un abonament de proba de o luna la Genius de la Emag (daca nu stiti ce e gasiti aici toate detaliile) pentru ca am avut nevoie de multe lucruri si nu am avut timp sa ajung sa le cumpar. Am un Easybox foarte aproape de mine, livrarea este gratuita la multe produse si mi-e foarte usor sa le ridic in drumul spre casa. In plus am gasit niste produse misto la preturi foarte bune si am profitat si de o multime de oferte care au meritat din plin. Am platit intre timp abonamentul pe un an (99 lei, exista si o varianta pe 3 luni la 39 lei) si de atunci am tot profitat de el. Singurul motiv pentru care nu l-am facut mai devreme a fost enervanta aia de reclama de care va spuneam la inceput.

Stiti ca-mi place ceaiul si v-am aratat in trecut infuziile de ceai de la Twinings pe care le comandam din UK (ceea ce mi-a placut la ele este ca se pot folosi in apa rece, deci daca vrei un ceai cu gheata lucrurile sunt extrem de simple si se rezolva imediat), asa ca atunci cand am vazut variantele astea de la Loyd le-am comandat imediat, mai ales ca au un pret mai mult decat bun - mai putin de 9 lei pentru 12 piramide. Le-am gasit aici (cu transport gratuit in Easybox prin Genius) si au ajuns extrem de repede, am comandat toate cele 3 variante disponibile, insa am incercat-o doar pe cea lamaie, menta si lamaie verde. Se infuzeaza direct in apa rece (eu folosesc canile de la Brita) 5-8 minute, nu contin zahar si aroma pe care am incercat-o nu mi s-a parut deloc artificiala. Daca nu sunteti mari bautoare de apa si vreti sa scapati de consum de sucuri acidulate e o varianta de incercat.

Cei de la Libris ofera si ei livrarea gratuita in Easybox prin Genius pentru multe dintre produse, eu chiar ieri am ridicat o carte pe care am vrut sa o citesc de ceva vreme - am luat-o la reducere (10,50 lei) si a venit repede. Exista optiunea ca atunci cand intrati intr-o categorie de produse sa selectati doar acele produse care se incadreaza la Genius si astfel lucruri sunt mult mai usoare, iar daca alegeti produse vandute direct de Emag livrarea este mai mult decat rapida - mie mi s-a intampla sa comand seara tarziu si a doua zi la 7 dimineata comanda sa fie deja gata de ridicare, ce sa ceri mai mult de atat?

De ce am vrut sa va scriu de Genius astazi? Pentru ca poti sa descoperi niste branduri noi cu produse bune, cum am facut eu cu produsele Trixie pentru animale - este un brand german cu o multime de produse pentru animale, mi-au placut mult diversitatea de produse, dar si preturile foarte rezonabile. Am luat niste pipete pentru deparazitare (3 bucati pentru catei sub 15 kg), un spray de gura tot pentru catei si o pudra deodorizanta pentru litiera pisicii si am dat in jur de 50 lei - transportul a fost gratuit. Sprayul de gura l-am incercat deja si chiar e eficient - toate blanoasele mele sunt batrane si cu probleme de dantura, iar sprayul asta chiar ajuta, intentionez sa mai iau niste produse de la ei cat de curand.

Nu o sa va intreb nimic, dar daca aveti ceva de spus nu ezitati sa folositi casute de comentarii, pentru mine este important sa comunic cu voi, chiar si atunci cand timpul nu-mi permite asta asa cum mi-as dori.

6 comentarii

  1. Ceaiuri Loyd nu aveau si la lidl intr-o perioada? Eu imi pun intai apa fierbinte sa se dilueze ceaiul si apoi apa rece. Vara imi fac multe compoturi si multa lamaie pe langa apa mai rece. Evit cat pot sucurile acidulate.Cat despre genius pe mine nu m-a convins inca. Am luat carti de pe humanitas ca am prins oferte frumoase. Da, mediul online e asa perfect si uite de aia evit sa ma uit si la tv si sa intru des pe fb.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu variantele astea Cold Infusion nu le-am vazut in magazine pana acum, dar o sa ma uit dupa ele de acum inainte. Eu nu sunt deloc cu compotul, nu mi-a placut niciodata.

      Ștergere
  2. Eu am văzut întâi poza în care e mâna și apoi am citit ce ai scris azi și chiar nu sesizasem vreo problemă. Cred că doar o anumită categorie de oameni stau să se uite la așa ceva și mai cred că există un public online și pentru conținut realist. Că-i tot mai greu de ajuns la el e partea a doua...
    Pipetele alea funcționează și pentru purici? Noi de anul trecut am început să-i dăm lu Max pastilă pentru deparazitare, fiindcă s-a umplut de purici deși abia ce-i pusesem pipetă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru purici sunt, iti spun zilele astea daca e ceva de capul lor.

      Ștergere
  3. Intr-adevar ca în ultima vreme toată lumea din mediul online e în stare sa facă reclama și pt o scobitoare gratis ,, dar se vede cine face reclama și cine nu ,, și clar tu nu ești una dintre ei, de asta te urmăresc. Nu te descuraja pt ca tu ai felul tau de a scrie și se vede ca nu o faci pt reclama. Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru gandurile bune, dar cateodata e frustrant. Sa ai zile frumoase!

      Ștergere