Noutati cu SPF de la Garnier

20.7.21

Au trecut cateva saptamani bune de cand am primit produsele astea cu SPF50 de la Garnier si m-ati tot intrebat pe Instagram daca imi plac sau nu, asa ca a venit momentul sa va povestesc despre ele, mai ales ca unul dintre ele a fost folosit intens in perioada asta si chiar este genul de produs pe care il recomand si care merita din plin incercat. Garnier face o treaba extrem de buna in ultima vreme cu portofoliul de produse, iar preturile stiti si voi ca sunt mai mult decat bune.


O sa incep cu Anti-Age Super UV SPF50 cu acid hialuronic care, din punctul meu de vedere, este bomba dintre cele 3 produse si pe care vi-l recomand din toata inima. Formula contine acid hialuronic si niacinamide, nu are nici alcool si nici parfum, iar textura este una lejera care intra imediat in piele si nu lasa urme pe ten. Tubul este din carton si consumul de plastic este redus cu mult, lucru care pe mine ma bucura mult.

Insa ceea ce imi place este produsul, desi are filtre sintetice poate fi folosit fara probleme in jurul ochilor, lucru care pe mine ma incanta peste masura pentru ca eu nu pot folosi decat produse cu filtre minerale in zona asta pentru a nu mi se umfla ochii si a nu lacrima rau. Insa produsul asta are o super formula si ochii mei il tolereaza extrem de bine, este foarte usor de reaplicat peste zi daca nu folositi produse de machiaj si este un castigator. Daca sunteti in cautarea unui produs misto cu protectie solara, asta e unul de incercat si in recomand 100%, mai ales ca pretul este mai mult decat bun si il mai gasiti si la oferta in diverse magazine.

Over Makeup Super UV Protection Mist are si el acid hialuronic si este gandit pentru a fi aplicat peste machiaj, asa ca am fost extrem de curioasa sa-l incerc, mai ales ca in trecut am folosit tot de la Garnier Sensitive Advanced Protecting and Hydrating Face Mist care mi-a placut mult. Se poate folosi si inainte si dupa machiaj sau oricand vrei sa reaplici un produs cu protectie solara intr-un mod convenabil si usor. 

Are un pret super bun (in jur de 27 lei), e usor de luat in geanta si nu lasa pelicula grasa pe ten, multe dintre voi mi-ati spus ca va place la nebunie si inteleg de ce: chiar nu afecteaza machiajul si e foarte practic. Din pacate ochii mei nu se impaca deloc bine cu el (nu stiu daca de vina e parfumul de pe finalul listei sau filtrele folosite), insa imi lacrimeaza ochii si simt un disconfort cand il folosesc. Ochii mei sunt sensibili si mi se intampla sa reactionez asa la multe produse, asa ca tineti cont de asta - produsul e ok si are un super pret, merita incercat daca nu va stiti cu vreo sensibilitate.


Produsul pe care nu l-am incercat este Anti-Dark Spots & Anti-Pollution Super UV, tot cu acid hialuronic, un produs pe care si eu - ca si voi, sunt sigura - l-am vazut extrem de recomandat pe social media. Motivul pentru care nu l-am incercat este alcoolul, al doilea ingredient pe lista, pentru ca la ce probleme am avut eu cu ochiul nu-mi permit sa risc si sa ma trezesc cu cine stie ce iritatie, cand ochii mei sunt oricum sensibili si in perioada asta cu atat mai mult.

Din cate am citit si auzit, textura este fluida si are un finish matifiant (si inteleg de ce persoanele cu ten mixt sau gras sunt incantate de el), insa tinand cont ca cealalta formula de care v-am povestit mai sus nu are alcool, eu va recomand sa o incercati pe aia, mai ales cand e atat de cald si pielea este deja supusa unei traume. Parerile sunt impartite atunci cand vorbim de alcool in produsele de ingrijire, eu una prefer sa il evit, mai ales cand am alte alternative mult mai ok din punctul meu de vedere.


Ati incercat vreunul dintre produse?

3 comentarii

  1. Primul îl am și eu în wishlist, l-am tot văzut recomandat și mă bucură că n-are iritanți și pe deasupra are și un ambalaj mai blând cu mediul. Sper să mi se potrivească și mie, m-aș bucura mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca o sa iti placa, l-a incercat si Corina (voi semanati la ten) si a zis ca ii place. Daca il incerci sa-mi zici cum ti se pare, mie imi place la nebunie.

      Ștergere
  2. Și eu folosesc cu placere aceste produse, sunt minunate, singurul minus îl găsesc la spray, pe care îl folosesc mai rar, doar pentru urgente, având parfum, nu e cea mai buna alegere pentru tenul meu sensibil.

    RăspundețiȘtergere