2 noutati parfumate de la Jardin Boheme

15.7.21

Imi plac parfumurile la nebunie, am mult mai multe decat ar trebui (si nu regret asta deloc, consider ca in viata e bine sa-ti satisfaci mofturile daca iti permiti), insa imi place ca in fiecare vara sa incerc un parfum nou. Ma gandeam ce sa imi iau cand cei de la Douglas m-au surprins cu un colet care m-a facut sa zambesc larg pentru ca am descoperit 2 parfumuri de vara de la un brand nou, Jardin Boheme, lansat anul trecut si care imi era total necunoscut pana la surpriza asta.

Colectia de parfumuri Jardin Bohème ne vorbeste despre dragostea olfactiva dintre doua persoane care s-au zarit intr-o JardinBohème. De la prima privire romantica pana la o tensiune incredibila si intalnirea pasionala de la final – pana la o conexiune emotionala puternica numita dragoste. Colectia de parfumuri evidentiaza aceste momente speciale si trairi magice prin 2 arome diferite. Intensitatea emotionanta din centrul unei povesti de dragoste este reflectata atat prin intensitatea parfumului cat si prin culoarea ambalajului exterior.

Prima intalnire cu brandul a fost una mai mult decat reusita pentru ca mi-au placut mult aspectul produselor si culorile sticlelor, iar cand am mirosit parfumurile am zambit si mai larg. Cele 2 arome de care vreau sa va spun astazi sunt editie limitata si au fost lansate anul asta, se gasesc in exclusivitate la Douglas, atat on-line, cat si in magazine si chiar va recomand sa le incercati cand ajungeti la ei pentru ca merita. Parfumurile au 50 ml si sunt 195 lei.


Escapade Solaire este preferatul meu pentru ca mi se pare extrem de potrivit pentru zilele calduroase, este o combinatie proaspata de note florale si picante. Imi aduce aminte de ceva, dar nu stiu sa definesc in cuvinte, asa ca nu o sa incerc sa o fac, doar va spun ca e mai mult decat interesant. Are de note de acacia, flori acvatice, migdale, orhidee de vanilie, aloe vera, lotus, ambra, lemn de santal si mosc. 
 
Are acel ceva care te face sa te simti bine in pielea ta, sa zambesti si sa te bucuri de ce e in jurul tau. E proaspat, dar are personalitate, ma vad purtandu-l extrem de des vara asta in zilele calduroase. Imi place mult simplitatea sticlei si culoarea galbena ii da un aer vesel, extrem de potrivit pentru aroma asta care "striga" vara. Rezista cateva ore bune pe pielea mea, mi se pare potrivit si pentru o zi obisnuita de vara, cat si pentru o vacanta intr-un loc cu soare.


Escapade Exotique este mult mai cald si mai senzual, insa la fel de interesant. Notele sunt o combinatie de apa de cocos, flori de tiare, tonka beans si lemn de santal, se simt atat notele fructate, cat si cele florale, este un parfum care te invaluie si de care o sa ma bucur in serile mai racoroase. Sticla roz ma duce cu gandul la un apus pe malul marii, la o atmosfera romantica si la o liniste cu accente boeme de care sa te bucuri alaturi de oameni care fac bine sufletului tau.

Este un parfum luminos, care iti ofera caldura si bucurie, dar care te face sa iti amintesti de femeia din tine si de lucrurile frumoase care iti mangaie sufletul. M-au surprins ambele arome in egala masura si chiar sunt curioasa sa incerc si celelalte arome de la Jardin Boheme pentru ca mi se pare ca au facut o treaba foarte buna si mi se pare un brand de care o sa mai auzim si pe viitor.


Ati auzit de Jardin Boheme pana acum? Ati incercat vreunul din parfumurile lor?

2 comentarii

  1. Am descoperit Jardin Boheme recent la Douglas. A fost o surpriză olfactiva foarte plăcută. Eu m-am regăsit in 'Episode Romantique", un parfum cu esențe florale și de ambra,potrivit începutului de toamnă. Un parfum potrivit unei doamne pline de feminitate, sensibiltate și romantsm.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am reusit sa ajung sa miros si celelalte variante, desi mi-am propus asta, insa m-ai facut si mai curioasa acum.

      Ștergere