7 intr-o saptamana #313

25.7.21

Habar nu am cum sa descriu saptamana asta, a inceput bine si m-am simtit plina de energie, dupa care la un moment dat mi s-a parut ca lucrurile o iau razna si mi-a fost din ce in ce mai greu sa termin ziua cu o stare buna (si cand zic asta ma refer ca a trebuit sa depun efort sa imi pastrez zambetul si sa nu ma incarc cu ce se intampla in jurul meu). Dar trecand peste aspectele astea m-am bucurat de lisianthus ca tot e sezonul lui si de plimbari lungi dimineata, cand e chiar racoare si o adevarata placere dupa ce ne-am topit in ultima perioada.

Va povesteam zilele trecute de produsele cu SPF de la Garnier si va spuneam ca, desi imi place Over Makeup Super UV Protection Mist cu SPF50, ochii mei nu il tolereaza deloc bine, asa ca nu il pot folosi pe ten pentru ca ma ustura ochii si se inrosesc. Insa exact in perioada cand Garnier mi-a trimis cele 3 produse eu mi-am cumparat Anti-Shine Invisible Fresh Mist tot cu SPF50 de la La Roche-Posay si pe asta il tolerez foarte bine. Diferenta de pret este una destul de mare, insa daca aveti ochi sensibili e o varianta de luat in calcul.

Pentru ca diminetile au fost mai racoroase mi-a venit pofta sa coc, asa ca am facut niste mini gogosi low carb (aceeasi reteta pe care o gasiti pe blog) si le-am savurat cu crema Caramella de la Secretele Ramonei - a scos recent o varianta crunchy a cremei si vreau sa o incerc si eu pe viitor, chiar daca preferata mea ramane cea proteica, cand si cand mai gust si altceva.

Am umblat putin prin sertarele mele si am mai schimbat produsele pe care le folosesc, asa ca m-am bucurat de cateva chestii de la By Terry (despre Brightening CC Serum va povestesc zilele urmatoare intr-o postare pentru ca este un produs scump si am cateva lucruri de zis despre el), dar si de un parfum pe care il ador in perioada asta a anului - Bella de la Nina Ricci. Despre Bella v-am mai povestit si anii trecuti, e altceva in perioada calda si mie imi da o stare de bine pe care nu o pot descrie (atarna clar si numele, dar imi place combinatia de arome).

Am terminat cateva produse de ingrijire a tenului in ultima perioada si astea 2 de la Paula's Choice au fost pe lista "le vreau din nou", asa ca n-am stat pe ganduri. Laptele tratament cu CBD este de vis si v-am povestit de el in detaliu cand s-a lansat (pielea mea a avut niste episoade urate de dermatita, asa ca m-am bazat pe el), iar serul din gama Earth Sourced este plin de antioxidanti si are o textura de gel fluid care intra imediat in piele, lucru pe care il apreciez cu atat mai mult in perioada asta cand am senzatia ca orice aplic pe ten se scurge de la caldura.

La inceputul saptamanii am fost prin magazinele din mall pentru ca sunt reduceri peste tot si chiar mi-am luat cateva lucruri de care aveam nevoie la preturi foarte bune, am mai scapat si cateva de care nu aveam neaparat nevoie, dar mi-au placut. E si cazul acestei perechi de incaltaminte la care m-a atras culoarea, iar cand am vazut ca e ultima pereche numarul meu si ca e redusa cu 30% n-am mai stat pe ganduri, mai ales ca am niste haine cu care o sa mearga foarte bine la toamna.

Poza bonus, nu o sa ii zic highlight, este asta cu cirese pentru ca probabil sunt printre ultimele de care m-am bucurat vara asta. De fapt daca ma gandesc bine as fi avut un highlight daca faceam o poza, dar nu am facut - am decis sa intrerup pentru moment antrenamentele la sala cu antrenorul personal (din cauza problemelor cu ochiul), asa ca pentru o perioada m-am decis sa ma reintorc pe banda si sa fac cardio de cateva ori pe saptamana. N-am mai urcat pe banda de anul trecut din februarie, insa in tot timpul asta mi-am intarit musculatura si rezistenta si am vazut rezultatele din plin zilele astea cand am ajuns la sala.


Saptamana voastra cum a fost? Ce mici placeri v-ati satisfacut zilele astea?

2 comentarii

  1. Ma bucur sa te gasesc intr-o stare de spirit mult mai buna! Eu m-am bucurat de plimbari, de filme, de cine in oras, de lucruri care ma fac sa sper ca ne intoarcem la normalitate, incet, incet. Am si o rugaminte: imi poti recomanda un BB sau CC Cream ieftin si bun? Stiu ca cer mult dar asta caut momentan. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce sa-ti recomand, cel de la Missha in varianta mica nu e deloc scump pe Notino, altceva nu imi vine in cap acum.

      Ștergere