Noutati de vara de la Pupa Milano

13.7.21

Saptamana trecuta am primit de la Pupa Milano un colet cu cateva noutati pentru perioada asta calda si astazi vreau sa va spun si voua despre ele pentru ca sunt interesante si s-ar putea sa va atraga atentia, mai ales ca in perioada asta sunt o multime de oferte pe site si puteti sa incercati produsele la preturi extrem de bune. Sunt cateva produse de machiaj din editia limitata Sun Days si doua produse ce sunt o extensie a gamei lor cu protectie solara, le-am incercat pe toate asa ca pot sa va dau mai multe detalii.

Sun Days este o editie limitata ce contine doar 4 produse si care este gandita pentru a-ti darui o piele bronzata si protejata, indiferent ca esti in vacanta sau iti petreci vara in oras. Eu mi-am cumparat in urma cu cateva saptamani unul din produsele din gama si imi place mult, asa ca m-am bucurat cand am putut sa incerc si o parte din celelalte produse si sa va spun despre ele.

Anti-Pollution Primer are SPF30 (insa nu va bazati doar pe el pentru a va proteja pentru ca nu o sa aplicati in mod sigur cantitatea optima, ci folositi-l peste produsul vostru de baza cu protectie solara) si este un produs confortabil ce asigura protectie impotriva razelor solare UVA si UVB, dar si impotriva daunelor cauzate de poluarea atmosferica, formula este imbogatita cu extract de floare de piersic. Nu ma asteptam sa imi placa atat de mult, mai ales ca are si alcool si m-am temut ca imi vor lacrima ochii (nu s-a intamplat asta), insa imi place - uniformizeaza, coloreaza usor pielea, efectul final fiind unul de piele radioasa si cu o usoara tenta de bronz natural. Vine intr-o singura nuanta, Suntouch, care este universala.

Produsul pe care nu il am din gama asta este BB Bronzer, un produs care si el are SPF30 si se poate folosi peste primer, si care vine in 2 nuante: Light Skin si Dark Skin, iar dupa ce-am incercat primerul ma bate serios gandul sa imi iau varianta pentru ten deschis la culoare pentru ca mi-ar place un bronz subtil pe ten in perioada asta. Ma mai gandesc, daca l-ati incercat cumva sa-mi spuneti cum vi se pare.

Face & Eyes Waterproof Palette vine in 2 variante de culoare: Sunrise (cea de mai jos) si Sunset (arata la fel de bine) si produsele au texturi waterproof pentru a rezista la apa, atat la mare, cat si la piscina. Eu nu ma machiez cand merg la piscina, dar pot sa va spun ca reziste extrem de bine la transpiratie in zilele caniculare. Paleta contine o pudra bronzanta, un fard de obraz si un iluminator, dar si 3 farduri de pleoape cu finish diferit: satinat, metalic si mat.

Toate cele 6 nuante sunt extrem de pigmentate (swatchurile sunt realizate direct pe piele, fara vreo baza si cu o simpla trecere a degetului peste culoare) si arata super bine. Iluminatorul este singurul cremos dintre ele si are o nuanta care avantajeaza pielea usor bronzata. Paleta are 14 grame si are cam tot ce aveti nevoie pentru un look radios, de vacanta.

Produsul de care va ziceam ca mi-a atras atentia si pe care l-am cumparat cum a aparut in magazine a fost balsamul de buze cu SPF50 pe care il folosesc des si pe care vi l-am tot aratat. Formula este imbogatita cu unt de karite cu proprietati regenerante si derivate din vitaminele A si E ce au efect antioxidant si il recomand din toata inima. Eu am luat una din nuante, insa am primit-o si pe cea de-a doua de la Pupa Milano, asa ca pot sa vi le arat pe amandoua.


Prima nuanta este 001 Sunshine (cea pe care am luat-o eu si pe care o tot port), iar cea de-a doua este 002 Sunkiss, care este la fel de reusita, doar ca are o tenta mai rozalie. Sunt cremoase si rasfata buzele, culoarea este destul de intensa pentru un balsam si se pot reaplica extrem de usor peste zi, lucru pe care il si recomand pentru ca buzele au nevoie de o atentie sporita atunci cand soarele este atat de puternic si umblam mult pe afara - nu mai zic daca suntem la mare sau la piscina si ne expunem constient razelor solare.

De produsele multifunctionale cu protectie solara de la Pupa Milano v-am tot povestit in ultimii ani pentru ca imi plac mult si le tot folosesc (sprayul cu SPF50 este preferatul meu si este cel pe care l-am si luat pentru vara asta - il gasiti aici), iar anul asta au extins gama asta cu 2 produse interesante ce se folosesc dupa expunerea la soare pentru a racori, dar si pentru a prelungi bronzul, avand un principiu activ exclusiv ce ajuta la fixarea si prelungirea bronzului.

Gelul de dus curata delicat pielea, in timp ce elimina resturile de sare, nisip si produsele cu protectie solara si ajuta la stimularea productiei de melanina pentru un bronz mai intens si de mai lunga durata. Nu am fost la mare in ultima perioada, insa l-am incercat in weekend dupa ce-am fost la piscina si mi-a placut cat de delicat e cu pielea. Mirosul este unul extrem de placut, ce te duce cu gandul la vacanta si care ramane extrem de discret pe piele.

Multifunction Invisible Aftersun Spray imi place la nebunie si ma bucur mult ca l-am incercat: se usuca imediat, efectul racoritor este unul extrem de placut si ofera hidratare imediata. Nu pot sa spun cat reuseste sa calmeze pielea inrosita pentru ca nu m-am confruntat cu asta (si nici nu imi doresc pentru ca roseata pielii este modul in care corpul iti spun ca trece printr-o trauma la nivelul pielii), insa este o placere pe pielea incinsa mai ales ca nu necesita masare. Se poate pulveriza din orice pozitie si nu disperseaza gaze propulsoare in mediu, lucruri care mie imi place mult. Contine extract de galbenele si unt de karite, iar mirosul este de vis - vacanta tropicala intr-un tub.

Cum vi se par produsele astea noi de la Pupa Milano? Ce ati vrea sa incercati?

Trimiteți un comentariu