Inceput linistit de iulie

1.7.21

Iunie a fost o luna nebuna si m-am bucurat tare mult cand s-a terminat pentru ca m-a obosit maxim si mi-a pus de multe ori nervii la incercare. Ceea ce imi doresc pentru iulie sunt zile linistite, fara probleme care sa ma dea peste cap, vreau momente pentru mine si pentru lucrurile care imi fac placere, vreau sa ma bucur de natura si de ceea ce am in viata mea, vreau sa ma trezesc dimineata zambind si sa adorm seara fara agitatie. Nu mi-am facut planuri de vacanta pentru ca lucrurile sunt inca complicate, dar sper sa fug macar cateva zile undeva departe de nebunia din Bucuresti.

Pentru ca ultimele saptamani au fost pline de agitatie si stres am apelat la mai multe lucruri care sa ma ajute sa imi pastrez mintea calma si sa pot face ceea ce aveam de facut. Nu am putut sa citesc si asta nu mi-a placut deloc, asa ca am lasat muzica sa ma ajute sa-mi limpezesc gandurile, m-am plimbat cu blanoasele mele (atat cat ne-a permis caldura infernala cu care ne-am confruntat) si am incercat sa ma bucur de clipele petrecute cu fiintele dragi mei.

Am consumat multe legume si fructe, am luat vitamine si am folosit si produsele din gama Distonoplant pe care le-am primit de la Fares saptamanile trecute. Uleiul de tip roll-on are o formula cu 9 uleiuri esentiale ce favorizeaza instalarea starii de relaxare, fara a induce somnul, ceea ce il face perfect de folosit in orice moment al zilei - se poate aplica pe tample sau la incheietura mainii (asta e varianta pe care o prefer eu) si e usor de luat in geanta.

Ceaiul din gama asta este de acum disponibil si in varianta la plic si este pe baza de roinita, verbena, lavanda, passiflora si alte plante medicinale care ajuta la relaxare si la o stare mentala si psihica mai buna, Se recomanda 2-3 cesti pe zi, intre mese, pe o perioada de 2 luni. Cei de la Fares au o multime de ceaiuri in portofoliu, asa ca daca asta nu va tenteaza o sa gasiti sigur o alta varianta care sa se potriveasca cu gusturile voastre.

Luna trecuta nu am ajuns la masaj asa cum mi-am dorit (am tot amanat programarile pentru ca mereu a intervenit cate ceva), asa ca luna asta vreau sa revin la mersul saptamanal la masaj pentru ca ma ajuta sa ma relaxez si sa ma simt mult mai bine. Mai am cateva lucruri pe care vreau sa le fac luna asta, dar nu stiu daca timpul o sa ma ajute, asa ca momentan le las pe lista cu "vreau, sa vedem daca o sa si reusesc".

Ce planuri aveti pentru luna asta?

6 comentarii

  1. Imi doresc si eu liniste, in ultima vreme parca numai de nervi am avut parte..clar nu gestionez nici eu situatiile cum trebuie dar asta e..
    O sa ma uit si eu de roll-on, mi-a atras atentia.
    Sa avem o luna plina cu cat mai multe momente frumoase!
    Camelia

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu n-am dedicat pe cât de mult timp aș fi vrut lecturii în iunie, așa că e o idee de pus pe listă pentru iulie. În rest am un amalgam de planuri prin cap, dar nu mă mai agit să bifez totul, mă adaptez după evenimente neprăvăzute, vreme și chef de moment.
    Să-ți fie iulie cu cât mai multe bucurii și cât mai puține supărări!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu imi fac planuri pe termen lung, dar nu ma poate opri nimeni sa visez ... sa avem un iulie bun!

      Ștergere
  3. Interesanta recomandare, multumesc pentru informatie!

    RăspundețiȘtergere