4 produse pentru ten de la Avant Skincare

9.7.21

Avant Skincare este un brand premium din UK care incepe sa-si faca simtita prezenta si pe piata din Romania, asa ca am vrut sa scriu postarea asta si sa va spun despre produse. Produsele lor au formule interesante, brandul este unul cruelty-free, insa produsele sunt foarte scumpe. Au un concept de brand pe care il respecta si ambalajele sunt 100% reciclabile, imi place mult aspectul curat si elegant al produselor lor, insa va spun de la inceput ca n-as da niciodata pretul intreg pe un produs de-al lor si exact despre asta vreau sa va spun in postarea asta.

Am incercat de la ei 4 produse si imi plac toate, insa le am din cutiile Pick'N'Dazzle si le-am luat la niste super oferte de care v-am si spus pe blog si pe Instagram la momentul respectiv. Daca vreti sa incercati produse de la Avant va recomand sa o faceti prin cutiile Pick'N'Dazzle pentru ca este cea mai buna si avantajoasa varianta. Produsele se gasesc deja la Douglas si le-am vazut si pe Notino, insa nu cred ca vreuna dintre noi ar plati vreodata 500 lei pe un ser. Produsele nu contin alcool, insa au parfum pe final de lista, am vrut sa va spun ca sa stiti si aspectul asta.

Glycolic Acid Rejuvenating Face Exfoliator este primul produs pe care l-am incercat de la Avant si este un produs care imi place la nebunie, mai ales ca eu nu mai pot folosi acizi exfolianti (leave-on) pe ten de ceva vreme. Are o formula buna, o textura blanda si face exact ceea ce promite - eu il aplic pe tenul proaspat spalat si il masez usor cu miscari circulare, dupa care clatesc bine pielea si imi place ceea ce vad: ten curat, luminos si neted.

Il folosesc de maxim 2 ori pe saptamana (nu simt nevoia de mai mult) si imi place cum arata tenul meu, zona pe care vad o diferenta clara este nasul - de obicei este mai incarcata si ma mai trezesc cu cateva puncte negre, mai ales cand vine caldura. Folosesc produsul asta din decembrie si inca nu l-am terminat (e nevoie de o cantitate mica la fiecare folosire), iar nasul meu arata foarte bine si, in plus, nu usuca deloc tenul, ceea ce este un mare plus pentru mine. Imi place atat de mult incat am si un back up la el pentru ca tenul meu se intelege foarte bine cu el.

Brightening & De-Puffing Hyaluronic Overnight Eye Recovery Mask mi-a atras atentia de la inceput si am fost foarte curioasa sa vad cum e produsul, mai ales ca a fost lansat de curand. Formula contine acid hialuronic, unt de shea, ulei de avocado si pullulan (un antioxidant interesant), textura este foarte usoara si intra imediat in piele. Imi place mult cum arata zona ochilor cand folosesc produsul, dar nu face vreo minune cum nu face nici un produs de genul asta si trebuie sa tineti cont de asta atunci cand cumparati un produs.

Parfumul este pe final de lista, insa este un pic cam mult pentru ochii mei sensibili si nu il pot folosi zilnic, asa ca am folosit produsul asta mai curand ca un tratament atunci cand am simtit zona mai uscata si obosita. Si nu m-am limitat doar la zona ochilor, l-am folosit si pe frunte, dar si la colturile gurii.

Ultimele doua produse pe care le-am incercat sunt o masca si un ser cu colagen, ambele au facut parte din cutia Skin+ de care v-am spus pe blog atunci cand am profitat de ea. Masca este 84 de euro pe siteul oficial, iar serul 104 euro, iar cutia Pick'N'Dazzle a fost 189 lei (cu transport gratuit) si a venit cu toate 4 produse Avant din postarea asta si cu un gel de curatare de la Ecooking. Cei de la Pick'N'Dazzle au mereu oferte interesante cu cutii la pret special - aici puteti sa le vedeti pe cele care sunt disponibile in perioada asta.

Harmonious Rose Quartz Revitalizing & Firming Mask este un produs gandit pentru a curata porii si a absorbi excesul de sebum, insa se foloseste ca si o crema, chiar daca are cuvantul "mask" in denumire. Se incalzeste o cantitate mica in palme si sa maseaza pe ten pana se absoarbe total, lucru care se intampla imediat, textura fiind una extrem de placuta si usoara. Cei de la Avant recomanda ca dupa aplicare sa inspiram adanc de 3 ori si sa expiram profund pe nas pentru relaxare si o stare de bine, aroma de trandafir fiind una care se simte.

Formula are cateva ingrediente benefice pentru ten si este o placere sa o folosesti (parfumul este mai sus pe lista decat la celelalte produse de care v-am povestit inainte, insa nu este puternic si nu m-a deranjat, fiind un produs pe care il folosesc o data la cateva zile), insa eu o vad mai degraba ca o masca pentru hidratare (contine acid hialuronic si ulei de migdale dulci) decat ca un produs care sa curete porii si impuritatile.

Collagen Intense Radiance Activator Serum combina colagenul si lecitina intr-o formula care mai contine si acid hialuronic, glicerina, niacinamide, arginina si alte ingrediente benefice pentru ten. Are o textura extrem de usoara si de placuta, intra imediat in piele si imi place mult cum imi simt tenul dupa ce folosesc serul asta. Eu il folosesc dimineata, dupa ce aplic toner sau esenta si tenul ramane hidratat, luminos si cu un aspect sanatos, insa se poate folosi si seara fara probleme.

Ati folosit produse pentru ten de la Avant Skincare? Pe care din cele 4 ati vrea sa il incercati?

Trimiteți un comentariu