Parfumuri Miss Kay de la Pick N Dazzle

2.5.19

Miss Kay este un brand nou aparut pe piata parfumurilor si eu l-am descoperit in urma cu putin timp datorita celor de la Pick N Dazzle. Miss Kay este de aproximativ un an pe piata, iar parfumurile sunt produse in Italia. Concentratia parfumurilor este de 12% si lucreaza cu cele mai fine arome, fiecare creatie a lor spune o poveste si se adreseaza fiecarui aspect al personalitatii tale. Sticlele de parfum au 25 de ml, asa ca poti schimba parfumul asa cum iti schimbi si starea de spirit.


Sunt 20 de parfumuri in momentul asta in portofoliul Miss Kay, iar la Pick N Dazzle gasiti 12 dintre ele. Fiind un brand nou, cei de la Pick N Dazzle au o oferta extrem de interesanta: Fragrance Gift Box Miss Kay la doar 120 lei si transport gratuit - o gasiti aici. Va puteti alege 3 dintre aromele disponibile si le veti primi intr-o cutie ca cea din pozele mele, iar mie oferta mi se pare extrem de buna. Iar daca aveti deja un abonament la ei puteti sa adaugati unul (sau mai multe) dintre parfumuri in cutia voastra si sa incercati ceva nou.

Am pentru voi si cateva surprize:
- daca nu aveti cont pe site, dar vreti sa incercati unul din abonamente sau sa luati una din ofertele speciale va las aici invitatia care va ofera o reducere de 12 lei la fiecare cutie achizitionata
- daca vreti sa achizitionati un abonament pe 3 sau 6 luni am si doua coduri care va aduc cadouri: camelian3 - cadou un produs in luna a 2-a (pentru abonament pe 3 luni) si camelian6 - cadou 2 produse: unul in luna a 2-a si unul in luna a 5-a (pentru abonament pe 6 luni)

Eu am primit 3 variante de parfum si vreau sa va povestesc putin despre ele ca sa va faceti o idee. Blossom Bliss este floral si delicat, fiind o combinatie de mar, iasomie, lacramioare, vanilie, mosc si patchouli, in timp ce Boho Vibes este cald si lemnos cu note de lamaie, petitgrain, trandafir, piersica, lemn de santal, tonka si vanilie. Preferatul meu din cele trei este Urban Love, un parfum indraznet, dulce si fructat, dar proaspat. Este o combinatie de pere inghetate, coacaze negre, iasomie, trandafir, zmeura, mosc si lemn de cedru.

Ma tenteaza rau si Dark Night care este cald, picant si exotic - o combinatie de condimente, iasomie araba, trandafir, iris, vanilie, patchouli si caramel. Alte doua arome care mi se par interesante sunt Daydreamer si Ride the Waves. Probabil ca o sa ma decid cat de curand la unul dintre ele si o sa-l iau intr-una din cutiile din mai sau iunie. Am un abonament Premium Picks de 3 luni la ei, v-am povestit mai mult in postarea de aici daca nu ati apucat sa o cititi.


Ati incercat parfumurile Miss Kay? Cum vi se par?

Va tenteaza sa le incercati?

6 comentarii

  1. Am mai luat si eu in cutia de luna trecuta Pastel Perfect :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Camelia. Eu m-am pierdut in combinatii la ei. Nu am inteles cum pot sa imi aleg eu produsele si cand am spus ca las la mana lor m-am incurcat in plata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai reusit pana la urma? Eu astept o noua cutie de la ei saptamana viitoare.

      Ștergere
  3. Am bagat prima comanda. Am ales cutia cea mai ieftina pe abonament cu plata la livrare. Am facut asa pentru ca vroia fiica-mea ceva produse si eu un parfum anume. Faza e ca am observat ca ma lasa sa aleg si din produsele atribuite celorlalte cutii si asta nu prea are logica :) .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa alegi din toate categoriile pana ajungi la pretul cutiei. Mie imi place mai mult varianta asta decat sa aleaga ei. :)

      Ștergere