Parfum Daisy Love de la Marc Jacobs

11.1.19

In decembrie am fost la #OrbicoLovesBeautyBlogger, un eveniment relaxant care mi-a placut mult, si m-am intors cu cateva produse pe care de-abia am asteptat sa le incerc. Unul dintre ele este parfumul Daisy Love de la Marc Jacobs, lansat in aprilie 2018 si creat tot de Alberto Morillas, care si-a lasat amprenta si pe varianta originala Daisy lansata in 2007. Daisy Love nu este singurul parfum pe care l-am primit la eveniment, insa este primul de care vreau sa va povestesc pentru ca mi se pare extrem de potrivit pentru perioada asta a anului.


Daisy Love este o explozie de note florale pe o baza de mosc si mie imi place mult. Notele de varf sunt fructele de Cloudberry (o specie de mur pitic), notele de mijloc sunt florale - margareta, iar baza este una lemnoasa cu accente de mosc.  Este un parfum interesant care nu poate trece neobservat. Este dulce, dar nu gretos, este floral, dar nu intoxicant, este lemnos, dar nu este greu. Este cel mai dulce dintre toate variantele Daisy, dar dulce cat sa placa, nu sa oboseasca.

Stiu ca multa lume considera parfumul asta potrivit pentru primavara sau vara, insa nu si eu. Mie mi se pare ca este perfect de purtat cand vremea e rece pentru ca incalzeste si da viata, mai ales dupa ce se asaza notele si se simt mult mai bine notele de baza - devine cremos, usor marin, dar are ceva senzual in el, ceva care te face sa zambesti si sa te simti bine in pielea ta.

Nu l-am mirosit si pe alte persoane, dar am o banuiala ca e genul de parfum care miroase diferit in functie de PH-ul pielii pentru ca am citit cateva pareri ca este dulce si gurmand, iar pe mine nu miroase deloc asa. Mie mi se pare cald si rezista in jur de 5-6 ore pe piele, iar sticla e extrem de feminina. Dar va recomand sa-l incercati inainte de a-l cumpara pentru ca e diferit fata de celelalte variante Daisy care au fost lansate pana acum.

Ati incercat Daisy Love? Cum vi se pare?

8 comentarii

  1. Nu am încercat acest parfum..

    RăspundețiȘtergere
  2. Am doar varianta clasica Daisy si este unul dintr parfumurile mele preferate , sunt tare curioasa sa-l incerc si pe acesta .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am gandit la tine cand l-am primit pentru ca stiam ca iti place Daisy. :)

      Ștergere
  3. M-ai facut curioasa :) cu prima ocazie il incerc.

    RăspundețiȘtergere