Ora de rasfat la Pure Salon

21.8.18

Pentru mine momentele de relaxare si de reconectare cu mine, momentele cand ma detasez de toata nebunia din jurul meu, momentele cand reusesc sa ma bucur doar de acel moment si sa ma deconectez total sunt extrem de importante. Sunt cele care m-au ajutat sa trec peste perioadele mai putin bune din viata mea, sunt cele peste care nu sar niciodata indiferent cat de agitat e totul in jurul meu si cat de putin timp reusesc sa gasesc pentru mine.

Imi plac locurile gandite ca o oaza de relaxare, locurile create cu suflet pentru suflet si saptamana trecuta am descoperit un astfel de loc. Am stiut din clipa in care am pasit pe usa ca am nimerit unde trebuie si ca este doar inceputul. Este vorba de Pure Salon, un salon deschis anul asta in zona Dacia, care se adreseaza femeilor care vor sa-si acorde timp pentru ele, sa se relaxeze, dar sa aiba si rezultate vizibile dupa tratamentele de remodelare corporala si reintinerire faciala cu tehnologii premium.

Am discutat cu Corina, cea care a gandit acest loc, si mi-a placut si mai mult locul dupa ce i-am auzit povestea. Am facut cateva poze sa vedeti si voi cum arata, daca sunteti din Bucuresti si cautati un loc intim, aerisit, cu un vibe extraordinar, unde sa va relaxati si sa va reconectati chiar va recomand sa le faceti o vizita, o sa simtiti ca pasiti in alta lume de cum se deschide usa.

Eu vineri am optat pentru un masaj pentru ca ma simteam extrem de obosita si voiam sa scap de multe emotii cu care m-am intersectat saptamana trecuta. Veronica, cea care s-a ocupat de mine, are niste maini de aur si o tehnica care mi-a placut la nebunie. Eu am rugat-o sa combine masajul de relaxare cu reflexoterapia pentru ca am simtit ca asta am nevoie si am plecat de acolo cu o stare de bine si de usurare care mi-a prins tare bine. Gasiti preturile aici daca cautati pe cineva care sa va faca masaj si vreti si un loc perfect pentru asta.

Ieri am fost din nou la ei si o sa tot ii vizitez in perioada urmatoare pentru ca impreuna cu Corina am stabilit un program de doua saptamani, insa nu vreau sa va spun mai multe despre asta acum pentru ca vreau sa documentez toata experienta si sa va povestesc mai multe la final.  Va recomand sa urmariti salonul si pe Facebook pentru ca de doua ori pe luna organizeaza workshopuri extrem de interesante.


Cat de des va faceti timp pentru voi? Cat de importante sunt astfel de momente pentru voi?

2 comentarii

  1. Anul acesta vacanta mea va fi la un SPA. Sper sa fie cel putin la fel de misto :)

    RăspundețiȘtergere