Spume de dus de la Nivea

30.8.18

Spumele de dus sunt prezente in baia mea de cativa ani si am ajuns sa le prefer gelurilor clasice de dus, asa ca de cate ori am ocazia sa incerc ceva nou o fac. Despre spumele de dus Nivea cu aromele clasice v-am mai povestit pentru ca imi plac mult, insa am vazut pe Instagram pe contul Nivea Germania si variantele parfumate si mi-am dorit mult sa le incerc.

Le am gasit pe Aoro (le gasiti aici impreuna cu spumele de corp parfumate care la noi in magazine nu sunt) la 12 lei si initial am luat varianta cu lamaie si moringa care este perfecta pentru diminetile cand am nevoie de energie. Mi-a placut asa de mult incat la ultima comanda am luat si celelalte doua variante disponibile: rubarba si zmeura si vanilie si caramel.


Toate trei aromele sunt delicioase si spuma este foarte fina, curata si hidrateaza pielea, lasand-o cu o senzatie extrem de placuta la atingere. Mirosul este extrem de discret pe piele, insa mie imi place asta pentru ca nu se combina cu parfumul pe care vreau sa-l folosesc intr-o anume zi. Varianta cu lamaie si moringa a fost preferata mea in diminetile calduroase cand simteam nevoie de energie si voie buna, e pe terminate si probabil ca o voi comanda din nou pentru ca mi-a placut mult.

Cea cu rubarba si zmeura este mai fructata si mai dulce, insa clar preferata mea este cea cu vanilie si caramel (o editie limitata care nu stiu cat se va mai gasi, asa ca la urmatoarea comanda pe Aoro daca o mai gasesc o cumpar iar). Aromele gurmande mi se par perfecte in perioadele reci, toamna si iarna, iar combinatia vanilie-caramel este una castigatoare de fiecare data.


Va plac spumele pentru dus? Le-ati incercat pe asta aromate de la Nivea? Cum vi se par?

Trimiteți un comentariu