7 intr-o saptamana #178

26.8.18


A mai trecut o saptamana, ultima saptamana plina de vara si sentimentul cu care eu termin saptamana asta este recunostinta. Pentru ceea ce sunt, pentru ceea ce am, pentru ceea ce am trait, pentru oamenii frumosi si oamenii mai putin frumosi din viata mea, pentru tot ceea ce m-a adus in punctul in care sunt astazi. In ultima perioada am invatat sa ma bucur de clipa prezenta, sa las trecutul unde e si sa astept viitorul cu incredere, nu mai vreau sa pun presiune pe mine si nici sa ma consum pentru ceea ce nu merita.

Mi-am inceput saptamana cu cateva clipe de relaxare la Pure Salon, loc de care v-am povestit saptamana trecuta, si cu multe ganduri pentru perioada urmatoare. Am facut saptamana trecuta pizza pe vanata si a iesit asa buna incat am repetat experienta pentru ca este extrem de usor de facut si foarte gustoasa. E nevoie de o vanata rotunda (din aceea alba la interior, fara seminte) care se taie felii - eu am uns fiecare felie pe o parte cu ulei de masline si am adaugat condimente (preferatele mele sunt de la Mrs. Dash - il gasiti aici si Bac'Uns de la Frontier Natural - il gasiti aici), dupa care am bagat-o totul la cuptor pe o tava la 220 grade. Am scos tava dupa 15 minute, am adaugat sos de rosii, mozzarella rasa si toppinguri (prima varianta am facut-o numai cu legume, la a doua am adaugat niste bacon care era ramas prin frigider) si am mai bagat 15 minute la cuptor la 250 grade (neaparat sa cresteti temperatura ca sa se poate carameliza ce e deasupra). Este extrem de misto, daca o incercati sa-mi ziceti cum vi se pare.

M-am bucurat aproape zilnic de spectacolul dat de cer si nori si am respirat adanc de fiecare data. Am incercat multe produse noi in ultima vreme si Artdeco (gasiti aici produse de la ei) este clar unul din brandurile care imi place la nebunie. O alta mica placere a mea e reprezentata de un smoothie bowl gustos si aratos. Murele sunt cele cu care m-am "jucat" in ultima vreme si am facut diverse combinatii.

Alma a avut niste zile mai grele si s-a comportat destul de ciudat, asa ca am incercat sa petrec cat mai mult timp cu ea. E unul dintre cei mai expresivi caini pe care i-am intalnit si pe moaca ei poti sa citesti intotdeauna ce probleme are. Acum e ok si e din nou catelul vesel si plin de viata cu care m-am obisnuit. Saptamana voastra cum a fost?

6 comentarii

  1. Eu cand vad Artdeco ma gandesc si la makeup artistul lor international, un brazilian atat de vesel intotdeauna, dar cu veselie de aia de ramai sub efect cateva zile. Noi am scapat de purici de acum si Panda se bucura ca nu ii mai fac atatea proceduri si bai, am stat cu ea in brate si nu ii venea sa creada ca nu o mai chinui. Azi am vrut tort de bezea, nu e prea bine, dar cred ca next week atac ceva de genul :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il stiu, desi recunosc ca nu m-am gandit la el cand am cumparat produsele. Cateodata e nevoie si de rasfaturi cu calorii multe, asa ca nu se pune. Sa ai o saptamana frumoasa. :)

      Ștergere
    2. Ana-maria Tatucu, imi cer scuze de la Camelia pentru intrebarea mea off-topic...cum ati scapat de pureci? Ca al meu(catel) are Foresto...si purici+alergie la ei:((

      Ștergere
    3. Mihaela, sper sa iti fie de ajutor, noi cam timp de 10 zile la 2-3 zile am pus picatura Stronghold, apoi a 4-a tura a fost cu picatura aia mai puternica, uit cum ii zice....Frontline. Eu le-am si facut baie cu sampon antipureci de 2-3 ori in decurs de 10 zile, dar atentie dupa ce pui picatura la 2 zile, adica picatura trebuie pusa pe blana nu foarte curata, sa fie un pic de sebum ca sa se duca in piele. Am pieptanat la ele de am innebunit, in casa am dat cu tot felul de solutii, oricum toate sunt la fel, se amesteca cu apa si se stropeste. Am dat cu ulei esential de menta peste tot. Am aruncat pernutele lor, cosulet, loc de joaca, tot. Am spalat la 2-3 zile pe jos cu apa cu otet. Ideea sa vorbesti totusi cu un veterinar. Ouale nu mor, ies pe rand, si pana nu ies toti, degeaba. Picatura frontline cica le intra in sange si apoi puricii noi care ies din ou cand mananca din piele, incep sa moara si aia. Cica Frontline e activ o luna, in fine, noi i-am supraincarcat si cu Stronghold si Frontline. Sper sa te ajute.

      Ștergere
  2. Ti-am mai spus ca tu ai cele mai frumoase poze, nu doar blogul tau este preferatul meu ci si pagina ta de insta! Sper sa fie ok Alma o pup si pe ea !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Anamaria. Ma bucur cand mai citesc astfel de pareri ... am momente cand mi se pare ca daca nu-s povesti in poze le faci degeaba. :)

      Ștergere