Noutati pentru unghii de la Farmec

20.8.18

Cei de la Farmec au lansat gamele pentru ingrijirea unghiilor Tratament Expert si Ultrarezistent in noi forme de prezentare, imbunatatite din punct de vedere al ambalajului si al designului. Noile sticle sunt patrate si se adapteaza tendintelor actuale, iar pensulele sunt mai late, ceea ce faciliteaza aplicarea produselor. Am primit noutatile intr-o forma de prezentare care mi-a placut mult si le-am incercat in ultimele zile ca sa va pot povesti mai multe despre ele pentru ca au preturi bune si stiu ca va plac produsele romanesti.


Linia Farmec Tratament Expert a fost gandita pentru a asigura cresterea sanatoasa a unghiilor si cuprinde cinci produse. Programul de tratament cuprinde lotiunea cu vitamina B5, peelingul cuticular si uleiul pentru cuticule, iar programul de ingrijire cuprinde baza complet fortifiant si Gel Top Coat. Pretul produselor este in jur de 10 lei si chiar merita incercate. Baza fortifianta si top coatul imi plac la nebunie, se ridica la nivelul altor produse mult mai scumpe. 

Lacurile de unghii Ultrarezistent vin in 40 nuante, iar noul ambalaj cu pensula lata imi place la nebunie. Sunt atat nuante intense, cat si pale, dar si finishuri diferite: sidefate sau mate, iar pretul este imbatabil - 7,53 lei pe siteul Farmec. Eu am primit patru nuante: 18, 21, 352, 364, zilele trecute am purtat nuanta nude pe unghii si mi-a placut mult. De-abia astept sa incerc si nuanta 21, simt ca o sa-mi placa mult.


Folositi produsele Farmec pentru unghii? Cum vi se par?

Trimiteți un comentariu