Noa de la Cacharel

27.8.18

Eu si parfumurile Cacharel nu am fost niciodata prietene bune, ba chiar pot sa spun ca ne-am evitat cu gratie multi ani. Insa anul asta lucrurile s-au schimbat mult si Noa a ajuns sa fie unul dintre parfumurile pe care le-am purtat extrem de des in zilele calduroase. Noa a ajuns in viata mea datorita Alexandrei de la Make-up Swan, asa cum a ajuns si Crystal Noir de la Versace in urma cu ceva vreme. 

L-am luat de la ea la un swap anul trecut (cred) si l-am evitat o buna perioada de timp. Intr-o zi am zis ca e momentul sa ii dau o sansa si de atunci am intins extrem de des mana dupa el. Noa este o creatie a lui Olivier Cresp - un parfumier care si-a pus amprenta pe multe parfumuri care imi plac - si a aparut pe piata acum 20 de ani, asa ca s-ar putea pentru multe dintre voi sa nu fie o noutate.


Noa este proaspat si luminos, este un parfum floral cu accente de mosc, in zilele extrem de calde l-am simtit ca o adiere usoara, ca o gura de aer atunci cand totul se topeste in jurul tau. Baza este una lemnoasa, usoara cu accente de tamaie si cafea (din fericire eu nu simt cafeaua deloc si asta ma bucura mult), notele de mijloc sunt florale (flori albe, ylang-ylang si trandafir), iar notele de varf sunt date de frezie, piersica, bujor si mosc.

Sticla imi pare ca seamana cu o mica planeta, iar perla este detaliul care ma face sa zambesc. Este un parfum feminin si usor, nu este genul de parfum care te innebuneste, ci mai degraba genul de parfum care iti da o stare buna si te face sa te simti plina de viata si de energie. Clar nu m-am asteptat sa-mi placa, dar purtandu-l am invatat sa-l apreciez si chiar ma bucur de el in zilele cand il port.

L-ati incercat? Cum vi se pare?

P.S.: Il gasiti aici la un pret bun daca va place si voua.

6 comentarii

  1. Nu l-am incercat..am altele doua pe wishlist, Bella de la Nina Ricci si Good Girl de la Carolina Herrera (este atat de imbatator parfumul asta) dar si sticla imi place mult...un parfum potrivit pentru toamna/iarna, il stii?
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu sticla, insa nu l-am mirosit niciodata desi imi plac parfumurile de la CH. O sa-l miros cand ajung intr-o parfumerie. Mie acum mi s-a pus "pata" pe La Nuit Tresor a la Folie de la Lancome.

      Ștergere
  2. Ohhh, daaa !<3 Cu parfumul Noa m-am cunoscut de mult timp. E genul de parfum care ma face sa zambesc pe loc si imi da o stare de bine, greu de explicat..dar sunt unele parfumuri care iti dau starea asta..pur si simplu. :)
    Imi e dor de el :) l-am avut o data si am vrut sa il recumpar, dar l-am tot amanat pt ca iara m-am indragostit de altele. Intru pe site sa vad situatiunea, poate ma hotarasc o data. :)
    Merciii. Sa avem o saptamana frumoasa ! :) <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, stiu ce zici, am si eu parfumuri care va fac sa zambesc ori de cate ori le port. :)

      Ștergere
  3. Eu ador acest parfum iar pt mine are o insemnatate aparte. A fost parfumul meu in ziua nuntii 😊

    RăspundețiȘtergere