Rasfat cu mastile Korika

15.8.18

Ca-mi plac mastile nu mai este o surpriza pentru nimeni, la fel cum cred ca nu va mai surprinde nici faptul ca imi place sa descopar branduri noi si sa va povestesc daca produsele merita incercate sau nu. Ultimul brand de la care am incercat cateva produse este Korika, un brand corean care combina cele mai avansante tehnologii asiatice cu ingrediente active eficiente, fiind un specialist in ingrijirea cosmetica pe continentul asiatic.

Mastile Korika contin un numar mare de ingrediente active care difera in functie de tipul de masca. Exista 3 categorii de masti: NaturBeauty cu extracte naturale si apa de ghetar, SciBeauty care reflecta cel mai bine tendintele actuale ale pietei si StarBeauty care este colectia lor premium cu ingrediente rare pentru revitalizarea si stralucirea pielii. Mastile Korika sunt disponibile pe Notino si pana pe 20 august le puteti achizitiona cu 40% reducere folosind codul kor40ro. Le gasiti pe toate aici daca vreti sa cititi mai multe despre ele.


Pentru ten am incercat 3 masti: 2 din gama NaturBeauty si una din gama SciBeauty. Mastile NaturBeauty de tip servetel chiar mi-au placut, cea exfolianta contine extract din papaia, extract din pere de guava si apa de ghetar din Islanda, iar cea iluminatoare pe langa apa de ghetar din Islanda are extract de lici si de hamamelis. Au parfum la finalul listei de ingrediente, insa este intr-o cantitate extrem de mica si chiar nu m-a deranjat. Le-am folosit in aceeasi seara si mi-a placut cum mi-am simtit tenul dupa: mai curat, mai luminos, hidratat si cu un aspect mai ferm.

Masca antistres din gama SciBeauty nu am incercat-o, dar o s-o fac in seara asta, insa nu ma incanta extrem de tare alcoolul care se regaseste in prima parte a listei de ingrediente. Este o masca pe baza de acid hialuronic si de-asta am si ales-o, ramane sa vad cum se comporta si pe ten.


Masca cu hidrogel pentru buze contine acid hialuronic, colagen, extract de afine si de capsuni, extract de cirese si de coacaze si extract din afine si are un efect racoritor si inviorator, imbunatatind circulatia sanguina. Am mai incercat in trecut astfel de masti si de la alte branduri si nici una nu mi s-a parut nemaipomenita, asa ca am fost curioasa cum e si cea de la Korika, mai ales ca nu are un pret mare. Nu pot sa zic ca mi-a placut in mod deosebit si ca o sa ma grabesc sa o recumpar, insa dupa folosire buzele mele au fost mai hidratate si mi s-a parut ca am observat si un usor efect de buze mai definite.


Am lasat la final mastile care mi-au placut cel mai mult si pe care vi le recomand daca simtiti ca pielea voastra are nevoie de ajutor dupa caldurile din ultima perioada. Masca regeneratoare pentru maini si unghii contine unt de shea, extract din radacina de lemn dulce, extract de aloe, extract din radacina de ghimbir si extract din matase, iar masca regeneratoare pentru picioare si unghii contine unt de shea, extract din lavanda, extract din rozmarin, extract din menta si extract din radacina de ghimbir.

Ambele masti sunt din material rezistent si sunt imbibate cu suficient ser, iar in plus au mansete cu banda adeziva pentru a se fixa pe maini/ picioare, amanunt extrem de util pentru ca suntem diferiti si avem membre de diferite grosimi. Mastile sunt extrem de usor de folosit si sunt un adevarat rasfat, eu le-am aplicat seara si le-am lasat cam 30 minute, dupa care am masat serul ramas pe talpi si palme. Mi-am simtit pielea relaxata si hidratata, chiar vreau sa le cumpar din nou.


Le-ati incercat? Cum vi se par? Va place sa folositi masti in ritualul vostru de ingrijire?

2 comentarii