Gama Brightening de la Andalou Naturals

14.8.18

Despre iubirea mea pentru vitamina C v-am mai povestit de multe ori pe blog, asa ca nu cred ca postarea de astazi o sa va mire. Vitamina C protejeaza pielea de factorii de mediu, precum razele de soare si poluarea aerului, care produc daune mari si duc la imbatranirea prematura a pielii. In plus produsele bine formulate cu vitamina C reduc aspectul petelor cauzate de expunerea neprotejata la soare, uniformizeaza culoarea pielii si ofera luminozitate. 

Ajuta la stimularea productiei de colagen (pe masura ce imbatranim pielea nu mai produce colagen si elastina asa cum o facea inainte), reduce semnele rosii cauzate de eruptii, imbunatateste eficienta produselor cu protectie solara, este unul din antioxidantii puternici care protejeaza pielea de iritatii, inflamatie si poluare. In ritualul meu de ingrijire se regasesc multe produse cu vitamina C pentru ca tenul meu o tolereaza extrem de bine si vad efectele pe tenul meu.

Astazi vreau sa va povestesc despre gama Brightening de la Andalou Naturals, un brand care mie imi place mult si de care v-am mai povestit. Cealalta gama care imi place mult de la Andalou este Age Defying. Daca nu ati incercat produsele Andalou Naturals si vreti sa vedeti cum sunt va recomand sa incepeti cu unul din kiturile Get Started (cel potrivit pentru tipul vostru de ten) care contin 5 produse in varianta travel size care va vor ajunge cel putin 2 saptamani. Produsele Andalou Naturals sunt aduse in Romania de cei de la Secom, le gasiti atat in magazinele lor, cat si on-line aici. Iar mai nou le-am vazut si la cei de la Vegis - aici, dar si la Farmacia Tei.


Produsele pe care le folosesc eu acum din gama Brightening de la Andalou Naturals sunt: masca celulozica Instant Brighten & Tighten (am avut-o de mai multe ori si o s-o mai iau), serul pentru luminozitatea ochilor bogat in antioxidanti si enzime, serul facial Enlighten Turmeric + C, tonerul Clementine + C Illuminating (imi place la nebunie si are un sistem tip spray care il face extrem de usor de folosit, dar si foarte spornic) si crema de zi Probiotic + C Renewal Cream. Tenul meu este mai ferm si mai luminos, iar produsele au o textura extrem de usoara care le face perfecte pentru perioada asta calda.

Nu am momentan cleanserul din gama asta, dar il recomand cu caldura. Sunt sigura ca v-am mai povestit de el pe blog pentru ca este in topul produselor de curatare incercate de mine de-a lungul timpului. Celelalte doua produse din gama sunt crema de noapte (am avut-o in varianta mini si mi-a placut mult) si Pumpkin Honey Glycolic Mask, masca enzimatica exfolianta de care sunt sigura ca ati auzit. Am avut si eu masca, e chiar buna, insa eu nu ma omor dupa mirosul de dovleac.


Ati incercat gama asta? Va plac produsele de la Andalou Naturals?

6 comentarii

  1. Eu am folosit PROBIOTIC + C RENEWAL CREAM este o crema de zi hidratanta pentru luminozitatea tenului gras sau mixt. Este atat de misto ca eu o folosesc si seara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place, vitamina C ajuta mult la luminozitatea tenului.

      Ștergere
  2. Buna
    E ok sa folosim vit C vara, in produse aplicate pe ten, când soarele este f puternic ? Adica nu e mai recomandabil pt sezonul toamna - iarna- primăvara?
    Stiu ca vit C exfoliaza pielea si ma gandesc ca indiferent ca iti pui SPF 50 pe fata, dimineata, cand pleci de acasa, nu te protejează eficient pana seara- stiu ca trebuie replicat destul dr frecvent spf-ul pt a fi eficient si-apoi mai si transpiri
    Deci, e ok vara atata vit C pe ten ? Nu riscam sa rămânem cu pete pe ten, având în vedere că soarele este f puternic si nu putem reaplica spf-ul de cate ori este nevoie pe a fi eficient

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vitamina C nu are actiune exfolianta, ba chiar potenteaza eficienta produselor cu SPF asa cum am mentionat si in postare. Nu ai de ce sa iti faci griji.

      Ștergere
  3. Absolut fiecare articol de-al tau se termina cu o intrebare-doua despre produsele pe care le-ai prezentat, pt.a stârni feedback-ul cititiorilor. Dar daca tot faci chestionarele astea de fiecare data, ar fi si indicat/ politicos sa răspunzi la intrebarile care iti sunt adresate la sfârșitul articolului. Comentariile sunt moderate de tine, deci in momentul in care le aprobi, nu poti sa si răspunzi?
    Dacă eu intru pe blogul tau si vad ca mi-ai publicat intrebarea dar nu mi-ai raspuns, crezi ca tot voi intra in fiecare zi sa cercetez daca este raspuns? Inteleg ca ti-ai însușit niște "reguli" de blooging care spun ca la fiecare articol sa pui intrebari cititorilor, dar regula asta e fără sens daca e fără conținut. Si nu, scuza ca nu ai avut timp nu ține 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Extrem de plin de rautate acest comentariu al tau. Ai lasat comentariul acum 2 zile si ti-am raspuns atunci cand am avut timp pentru ca am o viata in afara acestui blog (am raspuns tuturor comentariilor lasate in ultimele zile pentru ca asta fac mereu) - ai posibilitatea sa bifezi atunci cand lasi comentariu sa fi notificata cand ti se raspunde la comentariu.

      Poate ar fi bine pentru tine sa recitesti ce-ai scris si sa-ti dai seama de absurditatea cererii tale. Iar partea cu scuzele e de-a dreptul infantila - ce te face sa crezi ca poti sa stabilesti tu cuiva un regim de viata si de cum sa-si imparta timpul si sa ai si pretentia sa-mi cer scuze ca mi-am "permis" sa nu raspund intrebarii tale timp de 36 de ore?

      Ștergere