Seventeen Skin Perfect Ultra Coverage Foundation SPF15

23.8.18

In urma cu cateva saptamani va povesteam despre Paradise Palette de la Seventeen (daca nu ati citit postarea o gasiti aici) si va spuneam atunci ca a fost o surpriza extrem de placuta pentru mine, care aveam o alta parere despre acest brand. Seventeen Cosmetics are lansari din ce in ce mai interesante si cred ca in curand o sa ocupe un loc mult mai bine definit pe piata de machiaj din Romania.

De curand au lansat un nou fond de ten - Skin Perfect Ultra Coverage Foundation SPF15 - si eu am fost extrem de curioasa sa vad cum este pentru ca nu am incercat niciodata un fond de ten de la ei, iar noua lansare este dintr-o alta zona. Pretul recomandat este de 75 lei si este disponibil in 8 nuante. Se gaseste deja in magazinele partenere, il gasiti sigur in Kendra daca vreti sa-l incercati.

Skin Perfect are o acoperire mare si este rezistent la apa, umiditate si transpiratie. Nu are parabeni si gluten, este non-uleios si efectul este unul mat, de durata. Se potriveste tuturor tipurilor de ten, insa cred ca va fi mult mai apreciat de persoanele cu ten mixt sau gras datorita efectului de matifiere. Eu am primit doua nuante: 02 si 05 pentru a crea nuanta ideala pentru mine, insa n-a fost nevoie de asta pentru ca nuanta 02 (a treia din gama) mi se potriveste extrem de bine in perioada asta.

Fondul de ten are o textura cremoasa si este dens, daca v-ati obisnuit cu fondurile de ten lichide o sa va dea ceva batai de cap la prima aplicare. Are o acoperire mare si ofera tenului un aspect fara imperfectiuni, dar fara a incarca sau a se simti greu pe ten. Eu am preferat sa il folosesc cu un burete umed si mi-a placut mult finishul, este nevoie de o cantitate mult mai mica de produs decat m-am obisnuit eu sa folosesc de obicei. 

Daca va plac fondurile de ten cu acoperire mare sigur o sa va placa pentru ca face ceea ce promite. Eu vreau sa-l incerc si in diverse combinatii cu produse iluminatoare pentru ca cred ca o sa se descurce extrem de bine si vreau sa vad cum se comporta.


Va tenteaza noul fond de ten lansat de Seventeen? Cum vi se pare noua lor abordare?

4 comentarii

  1. pare ca s-a reinventat acest brand! desi l-am ocolit pana acum,parca ma bate gandul sa incerc si eu fondul de ten.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asta cred si eu - isi reconstruieste imaginea intr-un mod extrem de frumos.

      Ștergere
  2. Paleta aia arata intr-un mare fel. Daca nu aveam sertarul deja plin cu blush-uri si bronzere, sigur as fi incercat-o, dar asa ma abtin eroic!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vrut de vreo luna sa il cumpar, dar nu am facut o nestiind nimic despre el. Iti multumesc pentru review, ce parere ai despre rezistenta lui?

    RăspundețiȘtergere