Mon Evidence de la Yves Rocher

17.8.18

De fiecare data cand Yves Rocher lanseaza un parfum nou ma entuziasmez si sunt curioasa sa vad cum e si daca mi se potriveste. V-am povestit de multe ori de parfumurile lor pe blog pentru ca imi plac si am multe. Ultima placere vinovata de la ei este Oui a l'Amour pe care inca il port cu placere si care mereu primeste complimente, asa ca am fost extrem de curioasa sa vad cum e Mon Evidence, noutatea lansata chiar astazi si pentru gasiti on-line o oferta extrem de misto: se ofera cadou un colier si parfumul Mon Evidence pentru poseta (15 ml) la cumpararea unui parfum din oferta.


Comme une Evidence pe mine nu a reusit sa ma cucereasca niciodata, mi se pare reusit, dar nu are acel ceva care sa ma faca sa il iubesc. Am sperat ca Mon Evidence este diferit si nu am fost deloc dezamagita. Yves Rocher a creat acest parfum pentru a ne aminti sa ne reconectam la sinele intererior, sa ne bucuram de fiecare clipa si sa nu uitam sa facem lucrurile care ne plac. Mon Evidence este o gura de aer, un moment de bucurie, un sentiment de plenitudine intr-o lume in care suntem tot timpul conectati la telefon si uitam de nevoile sufletului nostru.

Ambalajul este simplu si elegant, iar capacul este din lemn de frasin, un detaliu care mie imi place mult si care cred ca se potriveste perfect cu ideea din spatele parfumului. Parfumierii din spatele acestui parfum sunt Annick Menardo si Olivier Cresp care au mai colaborat cu Yves Rocher si pentru alte parfumuri, dar care lucreaza si cu multe alte case mari de parfumuri.

Mon Evidence este un parfum cald, citric si usor vanilat. Trandafirul Damascena se combina extrem de bine cu esenta de patchouli, cu vanilia si cu notele de mandarina, iar rezultatul este unul proaspat si modern, o combinatie de trairi si sentimente care te fac sa te simti bine si sa te relaxezi. Am citit cateva pareri ca ar semana cu So Elixir, insa mi se pare total gresite. Mon Evidence este proaspat si plin de viata, chiar daca nu persista la fel ca alte parfumuri de la Yves Rocher - as zice ca il simt pe piele cam 4-5 ore.

L-ati incercat? Cum vi se pare?

5 comentarii

  1. Mi-a starnit curiozitate de cand l-am vazut in postarile pe insta, ambalat super dragut intr-o cutie cu flori. Ce iti poti dori mai mult? :) Il voi testa neaparat. Iubesc produsele lor. <3
    Ce ma bucur ca e diferit de parfumul Comme une Evidence cu care nu ma potrivesc deloc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu l-am incercat dar cu prima ocazie intru intr-un magazin YR !! Tare frumos a venit ambalat !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, au transmis extrem de frumos mesajul acestui parfum. :)

      Ștergere