De incercat de la Elizabeth Arden

7.8.18

In ultimele saptamani am incercat cateva produse din gama Eight Hour Cream de la Elizabeth Arden si m-au cucerit. Am ocolit mult timp gama asta, desi citisem lucruri extrem de bune despre ea, datorita mirosului, insa tind sa cred ca atunci cand am incercat prima data produsele eram intr-o perioada extrem de sensibila pentru ca acum nu ma mai deranjeaza deloc mirosul produselor. Astazi vreau sa va povestesc despre doua dintre ele si sper sa va fie de folos informatiile, asa cum am mai spus si cu alte ocazii produsele de ingrijire si machiaj de la Elizabeth Arden ar trebui promovate mai mult pentru ca merita.


Eight Hour Cream Sun Defense for Face SPF 50 PA+++ HIGH PROTECTION este o crema pentru protectie solara care a ajuns in viata mea dupa Prevage City Smart Broad Spectrum SPF 50 PA++++ Hydrating Shield tot de la Elizabeth Arden, produsul meu preferat cu SPF pe care l-am laudat de multe ori pe blog, asa ca a avut concurenta serioasa si totusi a reusit sa ma convinga. Pretul este mult mai bun decat cel al produsului din gama Prevage si asta e un factor important pentru ca pentru a ne proteja eficient trebuie sa folosim zilnic 1,5 ml de produs pentru fata si gat.

Crema are o textura usoara, nu contine ulei, este hidratanta si nu lasa urme albe pe piele. O vad extrem de potrivita pentru un ten normal sau uscat pentru ca reuseste sa protejeze si sa mentina tenul hidratat. Eu am folosit-o cand am fost plecata la mare si mi-a placut mult, pe tenul meu normal a dat un usor efect glowy, de asta cred ca cineva cu ten mixt sau gras n-o sa se bucure mult de produsul asta.


Eight Hour Cream  All-Over Miracle Oil for Face, Body and Hair este un produs multifuctional care a primit multe premii de-a lungul timpului. Formula este o combinatie de ingrediente hidratante, printre care regasim uleiul de tsubaki, uleiul de samburi de struguri si extractul de radacina de ghimbir, ceea ce-l face extrem de potrivit pentru vacante si perioadele cand pielea are nevoie de hidratare intensa.

Eu l-am folosit atat pe ten pentru masaj cand mi-am simtit pielea deshidratata dupa ce-am mers mult prin soare, cat si pe corp pe zonele uscate sau iritate. L-am luat cu mine si cand am fost plecata si l-am incercat si pe par pentru stralucire si netezire si mi-a placut mult, nu a incarcat deloc parul, dar l-am folosit si pe cuticule cand aratau ca dupa razboi dupa mers prin nisip si stat cu mainile in apa marii. Un alt mod in care imi place sa-l folosesc este dupa epilare, cand reuseste sa calmeze si sa hidrateze extrem de bine pielea.


Ati incercat produse din gama Eight Hour Cream de la Elizabeth Arden? Cum vi se par?

4 comentarii