Cateva dorinte de pe Favi

2.8.18


In urma cu cateva saptamani m-a rugat un prieten sa-l ajut sa-si cumpere cateva obiecte de decor pentru apartament, satul de pereti goi si reci ai casei lui de burlac. Stiti ca imi plac decoratiunile si-mi place sa ma joc cu culorile, asa ca am spus da si am cautat cateva idei on-line care sa nu ii goleasca contul, dar sa il ajute sa se simta acasa in propria casa. N-a fost greu, dar asta mi-a adus aminte de perioadele in care si eu am luat-o de la zero cu apartamentele in care am stat.

Am simtit ca as vrea sa fac si eu cateva achizitii pentru propria mea casa, care n-a trecut de ceva vreme printr-o transformare majora. Am cautat idei si produse pe siteurile unde intru de obicei, dar am descoperit si cateva siteuri noi. Unul dintre ele este Favi.ro, un motor de cautare pentru mobila si decoratiuni, care mi se pare o optiune extrem de buna pentru cei care cauta idei pentru decorarea unei locuinte frumoase.

Favi aduce laolalta oferte de la multe magazine fizice si siteuri on-line, mi-a placut mult ce-am gasit la ei pe site si mi se pare un site pe care se poate naviga extrem de usor. Se pot selecta multe criterii pentru cautare, in functie de stil si de buget, iar rezultatele sunt variante si eu chiar am descoperit cateva branduri de care nu stiam, dar pe care am de gand sa le studiez mai bine pe viitor. Au si o sectiune de promotii extrem de interesanta, daca nu stiti siteul chiar merita sa va uitati.

Eu sunt intr-o perioada in care imi place griul si imi plac la nebunie combinatiile de alb-negru si asta o sa vedeti si in alegerile mele de mai sus. Nu am lasat linkuri pentru produse, dar le gasiti usor pe site alaturi de alte produse la fel de interesante. Nu am plasat inca o comanda pe site pentru ca mi-au placut multe lucruri, insa e pe lista mea pentru ca am vazut si niste lenjerii de pat care mi-au placut mult.

Ati cumparat vreodata de la ei? Cum a fost experienta? Chiar as vrea sa aflu mai multe despre ei.

4 comentarii