Bella de la Nina Ricci

10.8.18

Nina de la Nina Ricci este un parfum la care ma intorc periodic si sunt alte doua variante care imi plac la nebunie: Le Tentation de Nina si Les Delices de Nina, asa ca atunci cand am vazut ca au lansat Bella, al treilea parfum din seria Les Belles de Nina, a inceput inima sa-mi bata mai tare si nu exagerez deloc. Cele ce ma cititi de ceva vreme stiti ca Bella, catelul meu, ocupa un loc aparte in sufletul meu, chiar daca fizic nu mai este langa mine.

Am stiut ca vreau parfumul asta de cand am vazut ca s-a lansat. Lasand la o parte numele, sticla creata pentru varianta asta mi se pare de vis si este o adevarata poveste. Imi place verdele ales pentru sticla, frunzele aurii sunt extrem de elegante, iar gargarita intregeste tabloul asta minunat - mi se pare cel mai reusit ambalaj din seria asta, chiar daca si Luna imi place mult ca ambalaj. Eu l-am primit cadou de ziua mea de la o prietena extrem de apropiata de sufletul meu si asta il face si mai special.


Bella este un parfum usor gurmand si senzual, dar acid cu accente florale si fructate. Primul cuvant care mi-a venit in minte cand l-am incercat a fost ciudat, dar un ciudat minunat care mie imi place mult. Este genul de parfum pe care il adori sau il detesti, nu va recomand sa-l cumparati fara sa-l mirositi. Trebuie sa-l simtiti pe pielea voastra ca sa vedeti daca vi se potriveste sau nu.

Notele de varf sunt mandarina, jeleu de trandafir si rubarba dulce, iar notele de mijloc sunt frezie, magnolie si iasomie. Combinatia asta de note florale si fructate este structurata in jurul unei baze de vanilie si mosc alb, care ii da parfumului un aer de mister si senzualitate. Eu il percep ca un parfum cald, cu viata, genul de parfum care reuseste sa-mi aduca un zambet larg de cate ori il simt.


Ati mirosit Bella? Cum vi se pare? Va plac parfumurile de la Nina Ricci?

5 comentarii

  1. Din pacate nu am auzit de el..uite pentru ce ai schis chiar ca il achizitionez...imi place ca e tentant mirosul

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu prima ocazie il incerc :) de multi ani nu m-am mai indragostit de un parfum de la Nina Ricci, yupiii let's see.. :) Mi-au placut tare Nina cel clasic si Premier Jour, asta era favoritul meu prin anii 2002-2003.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt curioasa cum o sa ti se para. :)

      Ștergere
    2. L-am incercat si imi place foarte mult,este pe wishlist! Mie nu mi se pare deloc ciudat, din contra...e un miros fructat foarte placut chiar dulceag. Deci ai reusit sa incerci La tentation de Nina? Stii ca ti-am spus de el de zeci de ori...e unul dintre parfumurile mele preferate !
      (Anamaria)

      Ștergere