Accessorii noi de la Happiness Boutique

8.8.18

Despre Happiness Boutique am aflat on-line de pe alte bloguri si conturi de Instagram, am tot vazut bijuteriile lor laudate si chiar ma intrebam cum sunt. Au atat bijuterii statement, cat si piese delicate si elegante si atunci cand m-au contactat pentru o colaborare am ezitat putin pentru ca pielea mea este extrem de sensibila si am vrut sa vad ce materiale folosesc inainte de a ma decide ce sa le raspund. M-am uitat cu atentie pe site si am vazut ca folosesc titan si inox placate si asta m-a facut sa accept propunerea lor.

Coletul a ajuns in 7-8 zile direct acasa (se trimite din Germania) si mi-a placut mult cum au venit ambalate produsele, atentia la detalii mi se pare ca face diferenta. Intamplator sau nu, coletul a ajuns chiar de ziua mea si m-am bucurat sa descopar cele doua produse pe care le-am ales. Daca vreti sa comandati ceva de la ei am pentru voi un cod de reducere - coltulcameliei - care va ofera 10% reducere pentru comenzile de peste 19 euro, valabil pana pe 8 septembrie. Tot ce aveti de facut este sa il introduceti pe pagina de checkout.


Mi-am ales doua produse de pe site, ambele rose gold pentru ca imi place mult nuanta asta si am tot purtat bijuterii asa in ultimele luni. Modern Triangle Stud Earrings au ajuns in cos imediat ce i-am vazut pentru ca sunt genul de cercei pe care ii port zilnic si pe care ii pot combina usor. Formele geometrice m-au fascinat intotdeauna si am destul de multi cercei sunt forma de triunghi. Sunt lucrati extrem de bine, sunt usori si marimea imi place mult. I-am purtat cateva zile la rand si nu mi-au cauzat nici un fel de problema, ceea ce ma bucura mult pentru ca sunt intr-o perioada in care pielea mea reactioneaza la multe lucruri.


Celalalt produs pe care l-am ales este o bratara - Double Circle Bracelet Rose Gold. M-am gandit ca o pot combina cu celelalte bratari rose gold pe care le am si de asta am ales-o. Mi-a mai placut una cu soare, dar nu era pe stoc cand am dat eu comanda. Bratara este finuta, usoara, lungimea este ajustabila si imi place cum vine pe mana. Materialul este anti-alergic si asta m-a bucurat mult. Daca va plac bratarile delicate gasiti pe site cateva modele exclusive care arata tare bine.


Ati comandat vreodata de la Happiness Boutique? Cum vi se par produsele lor?

4 comentarii