7 intr-o saptamana #177

19.8.18


Saptamana asta a fost o avalansa de emotii pentru mine, momentele extrem de frumoase au alternat cu momente incarcate de emotii negative si eu am cautat tot timpul sa raman cumva in echilibru si sa nu las lucrurile care nu aveau legatura directa cu mine sa ma afecteze mai mult decat a fost cazul. Gandul cu care am incheiat saptamana a fost unul care este prezent de ceva vreme in mintea mea: vreau sa ma bucur de prezent si sa nu irosesc timpul aiurea.

Luni am primit un cadou care m-a emotionat extrem de mult pentru ca era o dorinta despre care nu pomenisem nimic nimanui. I-am descoperit pe cei de la Ducett pe Instagram in urma cu cateva saptamani si mi-au placut mult bratarile lor Mesh. Am pus in cos o bratara si cateva charmuri, dar n-am apucat sa dau comanda si a ramas o dorinta viitoare. Cand am primit saculetul si am vazut sigla lor am ramas socata pentru ca nu este un brand cunoscut, iar cand am vazut mesajul de pe bratara am fost cu atat mai bucuroasa incat simt ca ma reprezinta in totalitate. Bratara asta este unul dintre cele mai frumoase si neasteptate cadouri pe care le-am primit in viata.

Printre toate momentele agitate care nu erau in plan, mi-am facut timp sa citesc cateva pagini si sa fac niste briose sanatoase din doar patru ingrediente: banane, oua, fulgi de ovaz si iaurt grecesc. Reteta v-am mai spus-o pe blog, de data asta am ales sa fac cateva cu afine si cateva cu cacao nibs. Se fac imediat si sunt perfecte pentru micul dejun, eu folosesc o forma de copt de la Tupperware care se curata imediat si de care nu se lipeste nimic.

Intr-una din zile m-am plimbat prin magazine in cautare de carti noi, m-am uitat si dupa alte cateva lucruri pe care le aveam pe lista, dar fara mare succes. Am trecut si prin magazinele cu haine si am profitat de reduceri si mi-am cumparat o pereche de sandale si cateva bluze. Mi se pare ca deja incepe sa-si faca aparitia toamna, chiar daca ziua este extrem de cald.

Vineri am ajuns intr-un loc care mi-a placut mult si de care vreau sa va spun mai multe zilele urmatoare pentru ca merita, iar eu deja mi-am facut urmatoarea programare la ei. Ora de rasfat mi-a prins tare bine si am inceput weekendul cu o stare de bine care mi-a placut mult. M-am vazut cu prieteni, am citit, m-am rasfat cu masti si am daruit flori pentru ca imi plac la nebunie florile din perioada asta.

Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Foarte frumoasa bratara , sper ca esti bine!! Eu am fost plecata o perioada dar am revenit cu forte proaspete , incerc sa recuperez toate postarile ! Te pup draga mea!
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am gandit ca esti plecata, sunt bine. Bratara e de vis, m-am bucurat mult cand am primit-o.

      Ștergere