7 intr-o saptamana #176

13.8.18


Saptamana asta a inceput ciudat, dar s-a sfarsit frumos si pana la urma asta e tot ce conteaza. Eu sunt intr-un moment al vietii mele cand vreau sa traiesc clipa asta, sa las trecutul acolo unde e si sa nu imi fac planuri mari de viitor, ci doar sa ma bucur de ceea ce vine. Pur si simplu am ajuns intr-un punct in care refuz sa pun presiune pe mine, vreau doar sa ma bucur.

Sa ma bucur de lucrurile mici, de acele mici rasfaturi care imi fac mie placere, fie ca e vorba de un parfum care imi place, de o bijuterie noua, de o cana de ceai savurata dupa o zi lunga sau de o carte noua pe care imi doream de mult timp sa o citesc. Am incetat sa-mi pun intrebari (si in marea majoritate a timpului imi iese chiar bine treaba asta), nu mai caut raspunsuri pe care stiu ca nu le voi primi, am ales sa nu las sa ma mai afecteze lucrurile pe care nu le pot controla.

Am primit cateva noutati extrem de interesante saptamana asta si probabil o sa va spun mai multe despre ele in perioada urmatoare. Cei de la Douglas au lansat cateva produse noi de ingrijirea a tenului in gama Naturals, Farmec are produse noi pentru unghii, iar cei de la Yves Rocher lanseaza un parfum nou. Daca ma urmariti pe Insta Stories probabil ca ati vazut deja primele mele impresii despre lansarile din perioada asta.

Sfarsitul de saptamana m-a prins la mare si chiar aveam nevoie de o evadare din Bucuresti pentru ca ma simteam extrem de obosita. N-am stat mult la soare, nici n-am plecat cu ideea asta pentru ca inca mai am urme ale dermatitei care mi-a dat batai de cap in ultimele doua saptamani, ci m-am bucurat de mare in diverse ipostaze. 

Saptamana voastra cum a fost? Ce planuri aveti pentru zilele urmatoare?

2 comentarii

  1. Numai planuri de vacanta am pana la sfarsitul lunii :) fara sa ma mai gandesc la nimic altceva. Din septembrie ma asteapta din nou rutina cotidiana, dar pana atunci traiesc cum imi place mai mult si ma bucur de fiecare zi libera.
    O saptamana frumoasa sa avem ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca ai avut zile frumoase, eu am avut o saptamana nebuna! :)

      Ștergere