7 intr-o saptamana #175

5.8.18


Saptamana asta a trecut extrem de repede si eu m-am concentrat pe starea mea emotionala mai mult decat oricand. Am inceput saptamana frumos, cu multe flori, cadouri si urari de suflet de ziua mea si mi-am dat seama inca o data (daca mai era cazul) ca oameni care simt gasesc solutii, iar ceilalti se folosesc de scuze. M-au bucurat multe florile de camp si un inel pentru ca au venit de la o persoana tare draga mie, dar am primit si multe alte cadouri care mi-au bucurat sufletul.

Luni dupa-amiaza am scos-o pe mama la masa la o terasa care ne place si am savurat o portie de paste cu zucchini si somon, combinatie despre care n-as fi zis ca o sa ma incante, dar am vrut sa incerc ceva nou. Impreuna cu cei de la Paula's Choice am dat drumul unui giveaway pe Instagram, iar premiul este unul dintre produsele mele preferate de la ei - boosterul cu acid hialuronic - alaturi de o agenda si un pix care sa va ajute sa va creati o rutina de ingrijire a tenului. Va puteti inscrie aici daca nu ati facut-o inca.

Am profitat de fructele de padure care se gasesc peste tot in perioada asta si mi-am preparat intr-una dintre dimineti un smoothie bowl cu afine care mi-a placut mult. In rest manacarea mea de baza a fost reprezentata de salate cat mai colorate pentru ca pe caldura asta nu ma tenteaza nimic altceva. Mi-am rasfatat parul cu tratamentul Fiber Infusion de la Londa si mi-ati pus multe intrebari dupa ce v-am aratat pe Instagram si Facebook poze before/ after, asa ca am decis sa va povestesc mai multe despre el intr-o postare in perioada urmatoare.

Finalul de saptamana a venit cu cateva cumparaturi si timp petrecut cu oamenii cu care nu am apucat sa ma vad de ziua mea. Am profitat de reducerile de la C&A si mi-am luat cateva bluze si pulovere, am trecut pe la Sensiblu si mi-am luat cateva produse pe care vi le-am aratat aseara pe Insta Stories, am dat si cateva comenzi on-line, poate o sa apuc sa va spun mai multe despre asta zilele urmatoare.

Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Saptamana mea a fost una dintre cele mai urate din viata mea.Tatal meu a murit dupa multa suferinta si abia acum pot intelege cu adevarat durerea din sufletul tau...Aura Ghergin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau, sper sa-ti gasesti linistea si sa va fie mai bine dupa ce trece socul.

      Ștergere