Ganduri dupa intalnirea cu Paula Begoun si Bryan Barron

23.5.18


Nu am apucat sa va spun multe despre evenimentul Paula's Choice de acum doua saptamani, insa o sa va las cat de curand linkul catre prezentarea tinuta de Paula Begoun si Bryan Barron ca sa puteti sa vedeti si sa ascultati si voi ce au de spus cei doi despre ingrijirea tenului. Multe dintre informatii le stiam si nu au fost o noutate pentru mine, insa altele m-au surprins si pe mine, asa ca m-am gandit sa va spun un pic despre ideile cu care am plecat eu de la eveniment si ce am de gand sa imbunatatesc in modul in care am grija de pielea mea.

Peptidele sunt un ingredient extrem de interesant pentru ca ele invata pielea sa faca exact ceea ce este nevoie pentru a revitaliza elementele de baza din structura pielii, iar fiecare peptida (si sunt extrem de multe) are o proprietate diferita si ajuta pielea intr-un mod diferit. Practic ele sunt cele care lupta cu semnele de imbatranire si ajuta pielea sa devina mai ferma, mai neteda si cu un aspect mai sanatos. Deci pe lista mea de cumparat se afla un produs cu peptide, am incercat deja cateva mostre din noul booster cu peptide lansat de Paula's Choice si imi cam place.

Orice produs cu protectie solara e mai bun decat nici un fel de protectie solara. Pe piata sunt multe formule cu parfum si cu alcool, dar decat sa nu folosim deloc protectie solara (expunerea neprotejata la soare este principala cauza a imbatranirii si a cancerului de piele) e de preferat sa folosim un produs care sa ne protejeze, chiar daca formula nu este cea mai buna. Recomandarea mea este sa cautati produse de tip spray cu uscare rapida si sa le aplicati fara sa le intindeti efectiv pe piele (ma refer la miscarea de frecare care poate irita).

In realitate pielea se regenereaza mai mult ziua decat noaptea si mitul ca pielea se regenereaza mai mult noaptea este unul care m-a pacalit si pe mine. Stiam deja ca nu este nevoie de o formula diferita pentru seara (diferenta intre o crema de zi si una de noapte este faptul ca cea de zi trebuie sa ofere si protectie solara, protectie de care nu avem nevoie noaptea), insa nu stiam ca de fapt pielea se regenereaza mai bine ziua decat noaptea, asa cum ne-au tot spus reclamele de-a lungul timpului.

Sunt si multe lucruri cu care nu sunt de acord si unele care mi s-au parut duse la extrem, dar asta tine de fiecare si de ceea ce-si doreste. Paula Begoun considera mastile de tip servetel o pierdere de timp, mie imi plac si voi continua sa le folosesc pentru ca stiu cum se simte tenul meu dupa. Un alt subiect despre care s-a discutat mult a fost lumina albastra a telefonului si modul in care ne afecteaza, dar nu ma simt in masura inca sa vorbesc despre asta pentru ca nu am destule informatii.

Care este cel mai important lucru legat de ingrijirea pielii pe care l-ati invatat in ultima perioada?

4 comentarii

  1. NIOD Survival 30 (SPF) ofera protectie impotriva luminii albastre, pe langa altele. L-am primit saptamana trecuta si dupa cateva utilizari sunt foarte incantata. Ma tot aleg cu pete solare in anumite zone ale fetei de cativa ani, in ciuda faptului ca folosesc SPF, si cautam ceva care sa nu 'alunece' usor. Momentan mi se pare SPF-ul ideal. Astept si eu boosterul cu peptide si review-uri la noile produse PC, ca si cand!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat nimic de la NIOD, o sa arunc si eu o privire sa vad ce e cu produsul asta.

      Ștergere
  2. Interesul față de peptide mi l-a stârnit și mie, n-am încercat mostrele de la booster doar pentru că am zis să iau puțin pe rând produsele și am vrut să văd cum e noua gamă mai întâi. Cred că zilele astea îl încerc și pe el.
    Treaba aia cu lumina albastră a telefonului/laptopului a fost total nouă, trebuie să caut studiul cu privire la asta.

    RăspundețiȘtergere