Bvlgari Omnia Pink Sapphire

9.5.18

Istoria mea cu parfumurile Omnia de la Bvlgari este una lunga si v-am mai spus pe blog ca Omnia Crystalline este unul din parfumurile care imi place si acum la nebunie, desi au trecut multi ani de cand l-am folosit prima data. Alberto Morillas este parfumierului care a creat toate variantele Omnia pentru Bvlgari, si-a pus amprenta si pe Goldea - un alt parfum Bvlgari care imi place - si este "nasul" din spatele multor parfumuri celebre.


Anul asta Bvlgari a lansat in gama Omnia Pink Sapphire, o apa de toaleta care se anunta a fi o combinatie magica de citrice si flori exotice. Frangipani, pomelo roz, vanilie si mosc este o combinatie care mie imi trezeste imaginatia si ma duce cu gandul la ceva alert, vesel si vibrant. Am primit un set travel size cu apa de toaleta, gelul de dus si lotiunea de corp, asa ca am putut sa-mi satisfac curiozitatea in ultimele zile.

Intotdeauna mi s-au parut fascinante sticlele parfumurilor din gama Omnia si nici Pink Sapphire nu face exceptie, chiar daca eu am o varianta mica de 15 ml la care se scoate capacul (cele full-size nu se deschid). Imi place si combinatia de argintiu si roz, iar parfumul in sine m-a surprins - ma asteptam la o explozie florala dulceaga si e mai mult de atat.

Are ceva exotic in el, are nevoie de cateva minute bune sa se aseze pe piele si sa poti sa simti toate notele. Este surprinzator si din punctul meu de vedere striga "vacanta", dar eu nu prea simt vanilia si moscul din el, ci mai degraba o combinatie de flori exotice care te duc cu gandul la relaxare si voie buna. Este un parfum pentru perioada calda, un parfum vesel care te trezeste la viata.


Cum vi se par parfumurile Bvlgari? Aveti vreunul preferat? Ati incercat Omnia Pink Sapphire?

8 comentarii

  1. Bvlgari nu permite discriminari, dar daca as avea dreptul doar la o alegere as merge pe Jasmine noir de seara sau pe Omnia Amethyste de zi.
    Abia aștept sa testez Omnia Pink Saphire.

    RăspundețiȘtergere
  2. L-aș cam încerca pe Pink :) L-am avut pe Crystalline și a fost unul din cele de suflet :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Preferatul meu e Omnia Paraiba. M-ai facut curioasa, azi voi trece sa il testez, ca altfel nu se poate..:)

    RăspundețiȘtergere
  4. :) Testat, placut tare, exact pe gustul meu. :) M-a face sa zambesc de ori il simt si persista bine.

    RăspundețiȘtergere