Spring Beauty Event

24.3.18

Spring Beauty Event a avut loc acum o saptamana, inainte sa se intoarca iarna. Sunt sigura ca deja ati vazut multe imagini si ati citit povestile fetelor care au fost acolo. Eu am facut ce fac de obicei la astfel de evenimente: traiesc momentul, nu-mi amintesc de poze, incerc sa descopar lucruri noi si sa-mi gasesc noi surse de inspiratie. E greu sa povestesti despre un eveniment dupa ce-a trecut, mai ales daca ti-a placut si ai savurat momentele respective.

Din afara lumea asta a bloggingului pare extrem de frumoasa si roz, realitatea este ca - la fel ca in viata - nu toata lumea place pe toata lumea si este ok sa fie asa. De-aia astfel de evenimente sunt extrem de placute, sunt rare ocaziile cand te duci doar sa socializezi, sa cunosti mai bine anumiti oameni, fara presiunea de a face poze, de a fi atent la tot ce e in jurul tau, de a prinde cine stie ce nebunie. La Spring Beauty Event am stat de vorba, am ras, am spus povesti, ne-am dat seama ca impreuna putem facem mai multe, am petrecut timp misto.


Asa cum va spuneam eu n-am facut decat vreo 2-3 poze care au ajuns pe Insta Stories in ziua aia, dar am luat cateva poze din cele facute de Eduard Canura (il gasiti aici) ca sa vedeti cam ce atmosfera a fost la eveniment, desi sunt convinsa ca ati vazut deja poze si ati citit povestile fetelor. Cei de la Yucca Center ne-au gazduit si ne-au rasfatat cu clatite de la Pancakes & More, n-o sa va mai zic de ei pentru ca am tot facut-o si daca ma urmariti pe Insta Stories stiti deja ca ma duc des la ei. Ne-am bucurat de cate un pahar de vin de la Samburesti, am discutat despre bloguri, despre cum am inceput, despre ce ne dorim, am impartasit mici secrete, dar si nemultumiri.

Fetele care au organizat evenimentul au facut o treaba nemaipomenita, nu stiu daca oamenii se gandesc la asta inainte si dupa un astfel de eveniment insa este extrem de obositor si solicitant sa te bagi in asa ceva. Georgiana, Gia, Oana, Alina si Lory s-au dat peste cap sa iasa ceva frumos si au reusit. Eu am plecat de la eveniment mult mai inspirata si cu multe idei, lucru care cred ca este cel mai important.


Am plecat acasa cu o multime de cadouri de la sponsori, prea multe ca sa incerc macar sa fac poze sau sa le insir pe toate, asa ca o sa fac ce n-am facut niciodata pana acum, o sa pun afisul evenimentului in postare, unde apar toti sponsorii. Sunt cateva branduri noi pentru mine si chiar sunt curioasa sa le descopar produsele, sunt branduri pe care le cunosc si le folosesc in mod constant, dar si produse pe care le am deja si stiu exact ce voi face cu ele. Am folosit deja cateva dintre ele si am descoperit cateva chestii extrem de misto de care sigur o sa va povestesc si voua.

O parte din produsele primite vor ajunge si la voi pentru ca dar din dar se face rai, doar sa am timp sa ma organizez putin pentru ca sunt intr-o perioada foarte aglomerata si nu reusesc deloc sa fac tot ce mi-am propus. Am plecat de la eveniment cu gandul sa comentez mai des cand citesc postari pe bloguri si sa incerc sa las comentarii si pe Instagram si Facebook, dar nu mi-a iesit, insa nu renunt la gand.

10 comentarii

  1. Te pupam Camelia si iti multumim pentru cuvintele frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Se observa ca a fost un eveniment tare frumos si bine gandit, am vazut ca au participat multe fete. 🤗 am vazut ca ati primit si multe produse interrsante.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt multe chestii interesante pe care de-abia astept si eu sa le incerc. :)

      Ștergere
  3. Ma bucur ca v-ati distrat si a fost bine ! Am citit si pe blogul lui Stella despre eveniment. Supeeer fetelor !
    Weekend placut :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca te-am revazut!
    Si ma bucur ca ai plecat cu ideea de a lasa comentarii...eu fac asta destul de des, insa in ultima perioada...parca am fost bagata in priza...iar acum, am luat o pauza neprevazuta...sa o iau ca pe un semn..nu stiu! 😊
    Multumim pentru participare! Spor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine problema e timpul, trebuie sa ma impart in multe parti si comentariile ajung uneori pe coada listei de prioritati pentru ca ... viata! :)

      Ștergere
  5. Iti multumesc pentru prezenta, a fost o placere sa te avem alaturi!

    RăspundețiȘtergere