Maybelline Fit me!

22.3.18

O sa incep postarea asta cu o marturisire: produsele Maybelline incep sa imi placa din ce in ce mai mult. Nu am fost niciodata o fana a brandului, insa in ultimii ani mi se pare ca fac o treaba foarte buna cu formulele si produsele nou lansate, asa ca am realizat ca prin sertarele mele au inceput sa ramana destul de multe produse de la ei, ceea ce m-a mirat, dar ma si bucura pentru ca astfel pot sa va recomand produse bune cu preturi mai mult decat accesibile.

Fondul de ten Fit me! Matte +Poreless este acum disponibil in 10 nuante si au aparut la noi si concealerul din gama Fit me! (disponibil in 5 nuante), dar si pudra Matte +Poreless (disponibila in 6 nuante). Pretul recomandat pentru fondul de ten este 38 de lei, pentru pudra 28, iar pentru concealer 36 si le puteti deja gasi unde sunt standuri Maybelline. Daca preferati cumparaturile on-line le-am vazut deja aici, aici si aici la preturi extrem de bune.


Fondul de ten nu este unul pe care l-as fi ales (dar sper ca o sa apara la noi si varianta Dewy +Smooth, chiar ma tenteaza sa vad cum e) pentru ca tenul meu este normal, nu are tendinte de ingrasare si nici nu am mari probleme cu porii. Am fost insa curioasa sa vad cum e, mai ales ca am primit o nuanta deschisa, in trecut am mai primit o nuanta mult prea inchisa pentru mine si nu l-am incercat. 

Nu ma incanta deloc alcoolul din formula si sper ca pe viitor sa nu mai vad alcool in fondurile de ten destinate pielii mixte/ grase, insa fondul de ten m-a surprins intr-un mare fel, desi nu ma asteptam la asta. Se asaza extrem de bine pe ten, nu este deloc prafos, nu se strange, rezista foarte bine pe ten (chiar si in conditii de efort fizic). Nu pot sa ma pronunt in privinta efectului de matifiere pentru ca nu e cazul la mine, dar fondul de ten se comporta extrem de bine, arata natural pe ten si ii da un efect de blur care mie imi place. Nuanta pe care o am eu este 105, Natural Ivory si mi se potriveste bine, desi prima mea impresie a fost ca e un pic cam deschisa, se adapteaza foarte bine nuantei tenului.


Concealerul in schimb mi-a starnit interesul in urma cu multa vreme si am tot zis ca o sa-l incerc. Am primit doua nuante: 105 (Ivory) si 115 (Fair) - in poza este 105, insa pot sa folosesc si 115 fara probleme. 105 are un subton galben si eu il prefer pentru zona de sub ochi pentru ca ajuta un pic pentru a lumina mai bine, iar 115 este cu subton neutru. Imi place tubul cu aplicator, iar concealerul are 6,8 ml ceea ce mi se pare extrem de misto pentru pretul pe care il are.

Are o textura lejera - nu degeaba se "lauda" ca este primul corector gel, fara ceara si uleiuri - si se simte extrem de placut pe piele, chiar nu mi-a dat deloc senzatia de ten incarcat, care nu poate sa respire. Faptul ca nu are parfum ma incanta peste masura pentru ca ochii mei sunt sensibili, iar un alt lucru care mi-a placut este ca chiar si atunci cand ochii mei au lacrimat (lucru care se intampla des si pentru care nu am o solutie) nu s-a strans urat, ci a avut acelasi aspect natural si luminos. Mie imi place mai mult decat Instant Anti-Age The Eraser Eye, celelalt concealer de la Maybelline pe care il am.


Nu-mi amintesc sa fi avut vreodata o pudra matifiata si s-o si folosesc constant, asa cum am spus tenul meu e normal si nu am avut niciodata nevoie de matifiere, dar am incercat pudra Matte +Poreless din curiozitate si tare bine am facut. Am primit nuanta 110 Fair Ivory (gasiti aici un tabel interesant cum trebuie combinate nuantele celor 3 produse) si mi se potriveste la fix.

Este o pudra usoara, care fixeaza machiajul extrem de bine, este lejera, nu evidentiaza porii si da tenului un aspect sanatos si luminos. Nu stiu cum se comporta in cazul unui ten mixt sau gras si daca reuseste sa tina sebumul in frau ore bune, dar pe un ten normal se comporta excelent si eu am ramas uimita ce poate face o pudra extrem de accesibila ca pret. In general nu ma uit la produse care tintesc tenul mixt/ gras si care promit matifiere, dar produsele astea de la Maybelline mi-au schimbat putin perceptia asupra lucrurilor si d-asta am vrut sa va povestesc si voua despre ele.


Ati incercat vreunul din produsele din gama Fit me! de la Maybelline?

14 comentarii

  1. Am incercat doar fondul de ten din aceasta gama si chiar mi a placut ce a facut cu tenul meu. Acum as vrea sa incerc si concealerul. 😊

    RăspundețiȘtergere
  2. inca nu ama folosit, dar am concealerul si astept fondul de ten dewy+smooth ( anbele de pe blacknight );nu folosesc pudra de niciun fel ( am 48 de ani, ten uscat, ridat )- ce parere ai ? in machiajul de zi cu zi as putea sa port o pudra libera ? ma gandeam ca , poate, la ocazii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca iti rezista produsele pe ten fara sa le fixezi cu pudra, nu are sens sa folosesti. Desi acum exista atat de multe optiuni incat sigur gasesti ceva care sa ti se potriveasca.

      Ștergere
  3. Acum folosesc fondul asta de ten, este super si pentru tenul cu tendinte de ingrasare. Asteptam postarea asta, sa stiu daca incerc si corectorul. O sa l cumpar cu prima ocazie :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine chiar m-a surprins, eu l-am folosit de curiozitate, chiar nu ma asteptam sa descopar ceva care sa-mi placa atat de mult.

      Ștergere
  4. Mie concealerul Fit me mi-a plăcut mult mai mult folosit pe ten (în loc de fond de ten) decât pe post de concealer, la mine tot se strânge puțin în liniile fine, indiferent cu ce-l fixez, spre deosebire de concealerul The Eraser Eye care nu mi se clintește din loc. Păreri și păreri :))
    Sunt totuși curioasă de fond de ten, deși spun unele tipe că e mai bun concealerul folosit în scopul ăsta decât fondul de ten, că de asta am și încercat să-l folosesc astfel...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu m-am gandit sa-l folosesc asa, mi se pare ca fondul de ten se descurca destul de bine. Daca il incerci sa-mi zici cum ti se pare, eu chiar nu ma asteptam sa intind mana dupa el atat de des.

      Ștergere
  5. Nu ma asteptam la asta ( faptul ca iti place Fit me mai mult decat The eraser eye ) mie nu imi place Fit me , se strange in liniile fine si nici nu acopera bine cearcanele. Fondul asta de ten il am si eu , imi place...dar nu incat sa-l recumpar :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine The Eraser nu m-a convins deloc, adica e ok, dar mi se pare mult prea laudat. :)

      Ștergere
  6. eu sunt mare fan Maybelline, rujurile lor sunt singurele pe care le recumpar mereu cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici eu n-am fost niciodata fan Matbelline si intr-un fel sau altul le-am evitat mai mereu. Sora mea si-a cumparat fondul de ten din gama Fit Me si mi-a fost putin greu s-o cred cand m-a sunat sa-mi spuna ce incantata e de el :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele lansate de ei in ultima perioada sunt chiar ok. :)

      Ștergere