Gelurile de dus B.U., rasfat pentru piele

21.3.18

Imi place apa si momentele cand ajung la dus sau reusesc sa fac o baie lunga reprezinta clipele mele de rasfat, asa ca imi place sa aleg produse care sa ma ajute sa ma simt cat mai bine si sa ii ofer pielii mele ingrijire. Aleg produsele si aromele in functie de anotimp si de starea mea, iar in perioada asta am tot folosit cateva geluri de dus de la B.U. si m-am gandit ca n-ar fi rau sa va spun care sunt preferatele mele.


Din gama bodystories imi plac doua combinatii de iaurt si fructe: Yogurt & Papaya si Yogurt & Fig. Sunt cremoase, au arome delicioasa si dimineata la dus sunt o adevarata placere (seara prefer alte tipuri de arome, poate o sa va povestesc si despre asta pentru ca am cateva preferate). Nu usuca pielea, pot sa nu aplic crema sau lotiune de corp dupa daca nu am timp si-mi dau o stare de bine. Ce sa ceri altceva de la un gel de dus? Poate un masaj, dar asta doar cand visez eu ...


Un alt gel de dus care imi place mult este Lemon & Vanilla Mousse. Am primit cateva variante travel size si le-am tot folosit, insa o sa-l iau si in varianta full size pentru ca este un rasfat - face parte tot din gama bodystories, desi nu mi se pare la fel de hidratant ca cele doua de mai sus. Ce nu am incercat inca si ma tenteaza este Pistachio Macaron, dar pun eu mana si pe el pana la urma.

Imi place textura lui usoara, dar ceea ce ma incanta este aroma - combinatia de vanilie si lamaie este delicioasa, dar isi pastreaza prospetimea si dimineata ma face sa zambesc ori de cate ori il folosesc. Daca stiti vreo crema sau lotiune de corp care sa aiba aroma asta spuneti-mi in comentarii, pentru perioada asta din an mi se pare perfecta.


Ati incercat geluri de dus de la B.U.? Cum vi se par? Care este preferatul vostru?

6 comentarii

  1. Inca nu am incercat gelurile lor de dus dar par a fi foarte cremoase iar asta imi place. De la B.U. am incercat cateva deodorante si parfumuri si chiar am fost multumita de miros.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am avut până acum geluri de dus de la BU dar mi-aș dori sa vad cum sunt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca o sa-ti placa, sunt cremoase si au arome extrem de placute.

      Ștergere
  3. Mi-au placut la nebunie, dar rezervele mele de geluri de dus par sa fie fara fud, asa ca deocamdata nu am ajuns sa sa-mi cumpar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu vorbim despre numarul gelurilor de dus pe care le avem. :)

      Ștergere