Apa de toaleta Funky Flower/ Douglas Collection Privee

5.3.18

In ultima perioada am descoperit o multime de produse marca proprie Douglas care imi plac si am fost extrem de curioasa sa vad ce e cu Collection Privee, gama proprie de ape de toaleta, lansata de curand. Sunt in total sase arome si vin in doua variante de ambalaj, iar pretul este interesant: 39 lei pentru 15 ml si 89 lei pentru 50 ml. Pentru doua dintre arome am vazut ca exista si casete cadou cu apa de toaleta si lotiune de corp, deci banuiesc ca aceasta gama se va extinde curand si cu alte produse, gasiti aici toate variantele.


Cele sase variante de arome sunt: Spicy Charm (fructat ciprat), Sunny Fruit (citrat), Happy Juice (floral), Funky Flower (floral fructat), Woody Mirage (oriental) si Jazzy Dream (floral fructat). Atat sticlele de 15 ml, cat si cele de 50 ml, au un aspect elegant si simplu, care pe mine ma incanta. Fiecare varianta de apa de toaleta are o culoare specifica si chiar imi place cum au gandit cei de la Douglas gama asta.

Eu am primit de Martisor varianta Funky Floral si am purtat-o in weekend pentru ca am vrut sa va povestesc despre lansarea asta cat mai repede pentru ca se apropie 8 martie si un mini parfum mi se pare un gest extrem de frumos si potrivit pentru o femeie careia ii cunoasteti gusturile in privinta parfumurilor. Varianta de 15 ml este perfecta pentru luat in poseta sau pentru calatoriile scurte cand spatiul este ceva important.

Funky Floral are o aroma fructat florala si daca ar fi sa-l definesc in doua cuvinte as alege proaspat si tropical. Notele de baza sunt lemn de cedru, mosc alb si lemn de santal, inima parfumului este data de notele de trandafir, iar notele de varf sunt mango, mandarina, magnolie si ananas. Este o aroma potrivita pentru primavara, pentru acele momente cand vrei sa te simti libera si fara griji. Eu am simtit aroma pe piele cam 3-4 ore, ceea ce mi se pare ok pentru o apa de toaleta cu un pret bun.

Celelalte doua arome care ma tenteaza sunt Spicy Charm si Woody Mirage, cu prima ocazie cand ajung intr-un magazin Douglas o sa le incerc pentru ca am sentimentul ca gama asta este gandita pentru a putea fi combinate intre ele si pentru a crea niste arome extrem de personale. V-am mai spus ca eu obisnuiesc sa fac asta atunci cand aromele permit combinatiile de genul asta.


Ati incercat gama asta noua de la Douglas? Va tenteaza vreuna dintre arome?

Trimiteți un comentariu