Demachiere in 3 pasi cu produse Nivea

20.3.18

Sunt cateva produse de la Nivea care sunt mereu la mine in casa: deodorantul Powder Touch (chiar ma intrebam zilele trecute cand am mai cumparat inca doua oare cate zeci am cumparat pana acum?), produsele pentru dus sub diverse forme (gel, spuma, ulei) si produsele pentru demachiere, cele de care vreau sa va si povestesc astazi mai multe pentru ca sunt eficiente si au preturi extrem de bune, lucru pe care eu il apreciez cand vine vorba de demachiere.

Produsele de curatare sunt extrem de importante intr-un ritual de ingrijire a tenului, insa nu sunt cele esentiale si atunci eu caut alternative accesibile si bune pentru ca prefer sa "investesc" bani in boostere, seruri si tratamente cu ingrediente active care chiar ajuta tenul. Nivea are cateva astfel de produse de curatare in portofoliu si chiar merita incercate. Recent au lansat demachiantul bifazic si servetelele demachiante micelare intr-o editie limitata roz, Pink Flamingo, extrem de vesela.


Cand ajung acasa - dupa ce fac turul de mangaieli la toate blanoasele mele, pentru ca altfel iese scandal - ma spal pe maini, imi scot lentilele de contact si ma demachiez. As zice ca ma demachiez lejer pentru ca atunci cand intru la dus urmeaza ultimul pas de curatare, respectiv spalarea cu un gel. Insa primul meu pas in ultima vreme este demachierea cu un servetel demachiant care inlatura o parte din machiaj, servetele micelare 3 in 1 de la Nivea imi plac mult si v-am mai spus despre ele pe blog pentru ca mi se pare extrem de practice si pentru zilele cand nu ma machiez, dar vreau sa-mi curat tenul si sa ii ofer o senzatie de prospetime.


Demachiantul bifazic de la Nivea este un produs cult si stiu ca si voua va place, de-a lungul anilor am terminat multe sticlute si din cand in cand ma intorc la el pentru ca este extrem de eficient, e bland si ochii mei il tolereaza foarte bine. Varianta asta roz este vesela si are acelasi efect ca si cea bleu pe care o stim atat de bine. Daca aveti ochi sensibili va recomand sa va uitati cu atentie pe etichetele produselor si sa alegeti produse curate precum acesta de la Nivea, eu am patit-o recent cu un demachiant de la un alt brand care mi-a produs o alergie de nu mai stiam ce sa fac.


Ultimul produs de care vreau sa va povestesc este laptele demachiat pentru ten sensibil, care nu este o noutate in viata mea, dar de care nu-mi amintesc sa va fi povestit pe blog, desi l-am avut de cateva ori pana acum. Are o textura laptoasa, contine mai multe tipuri de uleiuri, curata extrem de bine tenul si-l lasa hidratat si cu o senzatie de prospetime. Poate fi folosit cu o discheta demachianta, dar si ca gel de curatare si clatit cu apa.


Voi folositi produse Nivea pentru demachiere? Care sunt preferatele voastre?

12 comentarii

  1. Folosesc produsele Nivea de mult timp si sunt foarte multumita de ele. Gama lor noua de produse inca nu am apucat sa o incerc, momentan folosesc apa micelara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apa micelara nu pot sa zic ca m-a impresionat, dar produsele de care v-am spus imi plac mult. Sa folosesti cu placere ce ai de la ei.

      Ștergere
  2. Folosesc si eu deodorantul acela powder de ceva timp, iar acum cand ma gandesc nu-mi vine sa cred cat timp a trecut de cand il tot utilizez. Iti recomand si produsele din gama Paese pe care le recomand cu toata caldura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca am doar un fard de la ei, o sa ma uit mai cu atentie la produse.

      Ștergere
  3. Produsele foarte bune Nivea și sunt foarte multumita...Am folosesc apa micelara și crema de fata

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt foarte multumita Nivea și am folosesc crema de mâini și apa micelara ....Produsele foarte bune și merita Nivea

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu folosesc de mult timp produse Nivea și de obicei cumpăr cam tot ce apare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu folosesc crema de maini de la Nivea. Cititind titlul mi-am dat seama ca 3 pasi pentru demachiere mi se par foarte multi :)), cred ca e cazul sa am mai multa grija de mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu pleci cu o baza curata degeaba aplici produse bune, asta e parerea mea. :)

      Ștergere