Bvlgari Magnolia Sensuel

15.3.18

In luna februarie Bvlgari a lansat un nou parfum in colectia Splendida, Magnolia Sensuel, o creatie a lui Jacques Cavallier. Jacques Cavallier si-a pus amprenta pe doua parfumuri care imi plac mult: Nina de la Nina Ricci si Vanille Noire de la Yves Rocher si am fost extrem de curioasa sa vad cum e Magnolia Sensuel pentru ca celelalte trei parfumuri din colectia Splendida mi se pare extrem de reusite.


Magnolia Sensuel este o oda adusa magnoliei, o floare cu o durata de viata extrem de scurta, dar cu o aroma intensa. Parfumul este unul floral, cu note citrice, dar si cu putin mosc si cateva accente dulci. Este o combinatie extrem de interesanta, am citit atat pareri pro si contra si chiar eram extrem de interesata sa vad cum se va comporta pe pielea mea pentru ca parfumul este ceva extrem de personal si nu de putine ori s-a intamplat sa ador un parfum pe care altii l-au facut praf sau sa nu-mi placa deloc un parfum extrem de laudat.

Magnolia Sensuel este feminin, misterios, seducator, dar reuseste cumva sa isi pastreze prospetimea. Din prima secunda cand l-am mirosit mi-a amintit de ceva, insa nu am putut sa-mi dau seama pana acum ce anume a trezit in mine. Baza este una lemnoasa si usor dulceaga, notele de mijloc sunt date de magnolie, iasomie si flori de portocal, iar notele de varf sunt citrice, proaspete si usoare. Rezultatul este un parfum care te invaluie si-ti mangaie simturile. Cred ca poate fi purtat in diferite momente, eu l-am purtat atat ziua, cat si seara.


Din gama Splendida mai am inca doua parfumuri Iris d'Or si Jasmin Noir, singurul care imi lipseste este Rose Rose, dar probabil ca o sa pun mana si pe el la un moment dat. Intreaga gama Splendida, lansata in 2017, este dedicata florilor si daca va plac parfumurile florale sunt sigura ca macar unul dintre cele patru parfumuri o sa va ajunga la inima.


Ati folosit vreun parfum din gama Splendida de la Bvlgari? Care este preferatul vostru?

3 comentarii

  1. Inca nu am incercat niciun parfum din cele 4 dar imi place sticluta lui. Chiar as vrea sa le simt aromele.❤️😍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ti le recomand din toata inima. Au un miros extraordinar si e unul dintre preferatele mele :)

      Ștergere
    2. Sa-mi spui cum ti se par parfumurile din gama Splendida daca le incerci.

      Ștergere