Colectia Material Luxury de la Pupa Milano

19.3.18

Pupa Milano lanseaza primavara si toamna niste colectii care pe mine ma fascineaza. Mi s-a intamplat de cateva ori pana acum sa afirm "asta e colectia mea preferata" si la urmatoarea sa am exact aceeasi reactie, asa ca incerc sa nu mai spun nimic. Material Luxury mi-a placut de cand am vazut-o prima data on-line, blushul a fost cel care mi-a starnit interesul, si cand am vazut-o in realitate am fost si mai incantata.

Material Luxury este o poveste despre intalnirea dintre lumea machiajului si designul interior, o celebrare rafinata a stilului nordic contemporan. Ambalejele marbled cu tonuri de rose gold nu au cum sa nu iti ramana in minte, iar nuantele metalice sunt de vis. Colectia cuprinde 9 produse si o sa va povestesc despre toate, preturile sunt curpinse intre 24 si 67 lei, puteti sa cititi mai multe detalii despre ele aici.


Cele trei farduri din colectia asta au o textura cremoasa cu un finish metalic care mie imi place la nebunie. Sunt foarte pigmentate, se lucreaza extrem de usor cu ele si ofera o luminozitate de vis. Nu ma pot decide care este nuanta mea preferata, imi plac toate in egala masura: 001 Rosy Silver, 002 Vibrant Violet si 003 Coppery Pink. Eu combin des gri cu roz in viata mea de zi cu zi, iar nuantele astea au fost exact pe gustul meu.


Marbled Blush a fost cel care mi-a starnit interesul din prima clipa. Este disponibil intr-o singura nuanta, Marbleized Pink, si are 7 grame. Textura este extrem de placuta pe piele, produsul este pigmentat si are un finish metalic care va arata nemaipomenit pe o piele bronzata. Daca aveti ten uscat si linii fine/ riduri pe pometi va recomand sa stati departe de el pentru ca va accentua zonele uscate si cu probleme, insa daca sunteti in cautare de un blush metalic nu mai stati pe ganduri, merita din plin.


Finishul de metal pur se regaseste si la Pure Metal Effect Lip Gloss, un gloss care arata fabulos si pe care nu am reusit sa-l surprind atat de bine in poze. Are o textura usoara de gel, ofera buzelor o stralucire metalica care nu are cum sa treaca neobservata si nu este deloc lipicios. Este disponibila o singura nuanta - Ethereal Rose. Daca va place trendul asta cu buze metalice o sa va placa, nu este clar un produs de purtat in fiecare zi.


Duo Lip Twist Up este un produs nou pentru Pupa, eu nu mai am nimic asemanator de la ei si am destul de multe produse in sertare. La un capat este un ruj cremos, cu un efect luminos, extrem de pigmentat si confortabil pe buze, iar la celalalt capat un creion de buze, extrem de precis si pigmentat. Cele doua nuante disponibile sunt: 001 Eccentric Magenta si 002 Flamingo, pe al doilea l-am purtat deja de doua ori si imi place mult.


Am lasat la final cele doua oje cu efect de metal pur, mi se par fantastice. Fascinatia mea pentru ojele metalice din colectia I'm Metallic este inca la cote maxime, iar cand am vazut nuantele astea doua (001 Rosy Silver si 002 Vibrant Violet) m-am bucurat mult. Pe unghiile mele ojele metalice de la Pupa rezista 6-7 zile (folosesc o baza si un top coat de la Morgan Taylor) si nu ma mai satur de ele, atat de mult imi plac.


Cum vi se pare Material Luxury? Va tenteaza vreunul dintre produse?

6 comentarii

  1. Ca de obicei Pupa ma surprinde tare placut cu noile produse lansate. Toate produse arata tare bine, nuantele si ambalaje arata divin. 😍❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, colectiile lor mereu atrag atentia si au ceva deosebit.

      Ștergere
  2. Foarte frumoasa e colectia, sa te bucuri de ele.
    O primavara superba! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Toată colecția arată foarte bine, dar blush-ul mi-a luat cel mai tare ochii. Numai mie mi se pare că seamănă mult - atât ca design al produsului, dar mai ales ca rezultat pe piele - cu blush-urile Hourglass?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu m-am gandit la asta, dar tinand cont ca ambele sunt fabricate in Italia s-ar putea sa ai mare dreptate. :)

      Ștergere