2 produse Phyto pentru o ingrijire naturala a parului.

29.3.18

Atunci cand tin in mana un produs ma intereseaza cel mai mult lista de ingrediente si mai putin ceea ce sustine producatorul pentru ca de-a lungul timpului am descoperit ca este extrem de usor sa treci pe eticheta cuvinte precum dermatocosmetice sau produse  naturale si realitatea sa stea altfel. Asa ca studiez ingredientele si stiu daca am de-a face cu cosmetice naturale sau este doar o pacaleala de marketing. 

Imi place sa sustin brandurile care nu testeaza pe animale si care chiar depun eforturi sa aiba produse cat mai curate si care sa nu contina chimicale. Un astfel de brand este Phyto, creat de vizionarul si stilistul francez Patrick Ales. Satul de produsele pline de chimicale, a decis in 1967 sa aduca pe piata propriul brand de cosmetice. Produsele Phyto contin 95% ingrediente naturale, iar in prezent pentru fabricarea lor se folosesc aproximativ 500 de extracte din diferite tipuri de plante, arbusti si arbori. 


Produsele Phyto sunt relativ noi pentru mine si am vrut sa va povestesc si voua despre ele pentru ca este un brand pe care nu prea l-am vazut pe bloguri. Probabil ca si datorita preturilor un pic mai mari, insa cred ca produsele Phyto sunt o optiune buna pentru persoanele care se confrunta cu probleme precum caderea parului, scalp sensibil si altele. 

Phytovolume Actif este un spray pentru volum care a castigat multe premii de-a lungul timpului. Formula contine proteine de grau, keratina si amino acizi, iar ceea ce face este sa ofere volum la radacina. Se aplica la radacina si este activat de caldura uscatorului, dar poate fi aplicat si intre spalari pentru un boost de volum. Ceea ce imi place este ca rezultatul este vizibil, dar nu incarca parul deloc, ceea ce fac de obicei astfel de produse. Il gasiti aici daca va intereseaza.

Cel de-al doilea produs de care vreau sa va spun este o masca fortifianta pentru par deteriorat din gama Phytodensia, care ajuta la refacerea densitatii parului. Formula contine vernonia, extract de strugure, collagen, acid hialuronic si ciulin si este nevoie de o cantitate mica pentru fiecare folosire, ceea ce fac ca pretul sa nu mai fie asa intimidant. Se lasa sa actioneze 3-5 minute, iar actiunea sa este atat la nivelul scalpului, cat si pe lungimea firului de par. 


Cele doua produse imi plac la nebunie si de cand le folosesc parul meu este mai matasos, pare mult mai sanatos si are mai mult volum, lucru extrem de greu de realizat atunci cand ai par lung si des. Pe Notino gasiti o selectie buna de produse de la Phyto, pe mine ma tenteaza sa incerc si un sampon si un balsam sa vad ce pot face pentru parul meu.

Ati folosit produse de la Phyto? Ce parere aveti despre produse naturale/ bio pentru ingrijire?

2 comentarii

  1. Nu am incercat produsele lor dar ma faci tare curioasa de ele. 😊 O sa ma uit pe site ul Aoro sa vad produsele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca apuci sa incerci ceva sa-mi spui cum ti se par, chiar vreau sa mai citesc si alte pareri.

      Ștergere