7 intr-o saptamana #156

4.3.18


Am asteptat sfarsitul de saptamana cu nerabdare, dar a venit cu o infectie in gat si niste dureri de mi-a pierit cheful de tot ce aveam in minte. Dar fac si astea parte din viata, asa ca am incercat sa nu le dau prea mare atentie. Mi-a iesit partial, asa ca m-am bucurat de 2 zile cat de cat linistite dupa o saptamana destul de incarcata.

Stiu ca toata lumea a fost destul de agitata din cauza zapezii, eu insa chiar m-am bucurat de ea, chiar daca am facut frigul vreo 2 nopti pentru ca au fost probleme cu gazele si centrala termica nu a functionat. Nu pot sa zic ca m-a incantat frigul (si cu atat mai putin baltile de pe strazi) dar la inceputul saptamanii cand a nins mult si totul era alb chiar am apreciat ce era in jurul meu. Mi-ar fi placut sa-mi fac timp pentru niste poze cu zapada, dar n-a fost posibil.

M-am jucat putin cu parfumurile pe care le am, am facut un mic "inventar" am miniaturilor care imi plac si am purtat cateva zile la rand Jasmin Noir din colectia Splendida de la Blvgari. Mi s-a parut extrem de potrivit pentru zilele astea reci si nu stiu de ce l-am ignorat in ultima perioada. Am primit cateva suprize extrem de frumoase si m-am bucarat de gandurile bune si de intentiile frumoase, nu de valoare sau ideea de a primi ceva. E frumos sa vezi ca oamenii care vor sa-ti arate intr-un fel sau altul aprecierea aleg cu grija ceea ce iti ofera.

Am iesit de cateva ori saptamana asta si mi-a prins tare bine pentru ca am avut mult de munca si a fost o perioada agitata, chiar aveam nevoie de momente de relaxare, departe de tot, momente in care sa ma bucur doar de compania unor oameni dragi mie. Amintirile sunt alea care ne hranesc sufletul atunci cand ne e greu si eu am grija mereu sa profit de fiecare clipa si sa ma bucur de ceea ce am in viata mea.

Florile au fost unul din motivele mele de bucurie saptamana asta, am oferit multe, dar am si primit. Ma bucur atunci cand pot sa fac cuiva o surpriza si sa aduc un zambet si asta am incercat sa fac zilele astea, imi da un sentiment de bine pe care nu il pot descrie in cuvinte. Saptamana voastra cum a fost?

6 comentarii

  1. Dacă venea acum o lună zăpada asta m-aș fi bucurat la maxim de ea, dar acum mi-a venit cam greu să mă mai entuziasmez. Totuși, chiar arăta totul frumos în primele două zile... Aacum abia aștept primăvara adevărată.
    Să ai o săptămână frumoasă și să treacă repede infecția!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fie frumoasa! Si eu vreau soare si caldura, m-am saturat de nu stiu cate straturi de haine. :)

      Ștergere
  2. iarna e anotimpul meu meu preferat, asa ca ma bucur si eu de zilele astea. O saptamana frumoasa si usoara! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu m am bucurat foarte tare ca a nins din nou si sa depus multa zapadat, nu fug de zapada asa cum fac multe persoane. ❄ O saptamana linistita iti doresc.

    RăspundețiȘtergere