Produse Hydra Vegetal de la Yves Rocher

12.3.18

Cei de la Yves Rocher au reinnoit gama Hydra Vegetal, o gama binecunoscuta de-a lor si promit texturi noi, mai eficiente si mai senzoriale, datorita extractului exclusiv din planta Edulis. Nu am auzit de planta asta pana acum, dar am cautat informatii si am aflat ca Edulis este o planta suculenta ce creste la malul marii si are capacitatea surprinzatoare de a rezista stresului din mediul inconjurator.

Gama Hydra Vegetal contine in acest moment 6 produse: crema si gel crema pentru hidratare intensa, lapte demachiant, gel de curatare, gel exfoliant si gel anti-oboseala pentru ochi. In luna aprilie se va lansa oficial si lotiunea tonica, iar in iunie serul lichid extra-hidratant, care promite hidratare intensa combinata cu o textura super senzoriala. Ulterior gama va fi intregita si de apa micelara 2 in 1 pentru un ritual complet de ingrijire.


Gama este destinata tenului tanar, insa eu am incercat doua dintre produse si mi-au placut. Am primit trei dintre produsele din gama: lotiunea tonica, gelul de curatare si gelul crema, pe primele doua le-am incercat si vreau sa va povestesc despre ele, crema cu textura de gel nu am incercat-o inca, deci nu pot sa va spun nimic despre ea acum. Imi place mult culoarea ambalajelor gamei si mi se pare ca transmit foarte bine ideea de prospetime si hidratare.

Gelul de curatare vine intr-un flacon de 390 ml cu pompita si primul cuvant care imi vine in minte este prospetime. Formula este blanda, peste 93% dintre ingrediente sunt de origine naturala, nu contine uleiuri minerale, coloranti sau parabeni. Curata foarte bine tenul si indeparteaza machiajul, iar tenul ramane neted si catifelat. Textura este extrem de placuta, ofera o senzatie de confort si prospetime care mie imi plac mult dimineata.

Lotiunea tonica hidratanta este noua in gama si are o textura extrem de placuta. Nu contine alcool, dar are parfum in a doua jumatate a listei de ingrediente. Ochii mei sunt extrem de sensibili si nu au fost deloc deranjati de parfum, mirosul lotiunii este unul extrem de placut si slab. Ofera aceeasi senzatie de prospetime ca si gelul de curatare, indeparteaza ultimele urme de machiaj si lasa tenul hidratat si pregatit pentru celelalte produse de ingrijire.


Ati incercat produsele din gama Hydra Vegetal de la Yves Rocher? Cum vi se par?

3 comentarii

  1. Imi plac noile produse lansate de Yves Rocher, ma atrage pentru ca este o gama cu mult albastru. As vrea sa incerc lotiune tonica hidratanta si gelul de curatate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are un aspect proaspat si vesel, exact asa am simtit si eu.

      Ștergere
  2. Mi-ar place sa incerc aceasta gama de produse.

    RăspundețiȘtergere